Vesti

Grey Hotel Kopaonik

Smešten u podnožju staze Karaman greben, Grey Hotel se nalazi u samom epicentru dešavanja, na samo nekoliko koraka od svih ključnih punktova na Kopaoniku. Izdvaja se prefinjenim dizajnom, personalizovanom uslugom, vrhunskim smeštajem i bogatom ponudom pratećih sadržaja. Od prvog trenutka provedenog u Grey Hotelu ulazite u svet istinskog gostoprimstva, harmonije i posebnog vremena namenjenog samo vama, koje donosi čisto uživanje.

Zimi je Grey Hotel neprikosnoveno mesto za pasionirane ljubitelje sportova na snegu – sve pogodnosti skijaškog centra doslovce se nalaze na korak od hotela.

U proleće, leto i jesen, Grey Hotel postaje idealna polazna tačka za hajking do Pančićevog vrha i ostalih uzbudljivih staza koje presecaju Kopaonik.

Udobne i prostrane sobe i apartmani opremljeni su vrhunski dizajniranim italijanskim nameštajem i keramikom, tuš kabinom, prvoklasnom hotelskom kozmetikom, uređajem za klimatizaciju / grejanje s individualnom regulacijom, Wi-Fi internet pristupom, kablovskom televizijom sa besplatnim kanalima, telefonom sa direktnim biranjem, sefom, mini barom i mogućnošću samostalnog pripremanja kafe i čaja i samostalnog peglanja.

Kapacitet 17 soba-apartmana, 3 Deluxe sobe, 6 Deluxe apartmana, 6 Deluxe Premium apartmana i 2 Deluxe Executive apartmana

Prostrani restoran hotela Grey zauzima dva nivoa – prizemlje gde je deo za ručavanje upotpunjen i sedenjem uz kamin, kao idealnim mestom za čašu vina između obroka ili na kraju večeri.
Osmišljena je jedinstvena ponuda koja predstavlja kombinaciju pažljivo redefinisanog nasleđa i novih kulinarskih trendova. Uz bogatu vinsku kartu i savet naših somelijera, ugodjaj će biti potpun.
Veliki bar i atraktivna pizza peć pružaju vam dodatnu mogućnosti izbora pića i usputnih zalogaja. Sve natkriljuje prostrana galerija namenjena svima koji žele mirniju atmosferu uz fantatičan pogled na ski stazu Karaman greben.

Ukoliko, nakon aktivnog dana na snegu, želite da opuštanjem upotpunite dan, odaberite neki od sadražaja iz Grey Relax Zone, koju čini spa centar sa bazenom, teretana, sauna, parno kupatilo i sobe za masažu.

Grey Spa koji je idealan je za opuštanje i obnavljanje energijese nalazi na 2. spratu hotela.

Tu su i dodatni sardžaji kao što je skijašnica, garaža, Grey Rent& Service, Grey Ski škola…

Skijašnica se nalazi na 1 spratu. Opremljena je sa 400 setova potpuno nove i najkvalitetnije ski opreme. Iz skijašnice se izlazi direktno na Karaman stazu.
Garaža je na 3. spratu i za goste hotela je obezbeđeno jedno garažno mesto po sobi.
Grey Rent & Service – nalazi se na 1. spratu u sklopu skijašnice. Tu možete iznajmiti novu i prvoklasnu ski opremu za decu i odrasle (Head, Fisher, Elan) ili uraditi profesionalni servis Vaše sopstvene opreme.
Grey Ski škola – Na usluzi je gostima hotela uz mogućnost organizovanja grupnih ili individualnih časova skijanja ili board-a.

Bilo da želite da uživate u skijanju, provedete aktivan odmor sa porodicom ili se ušuškate i opustite – Grey Hotel je mesto koje vam pruža priliku da otkrijete nove visine užitka i odmora. Osmišljen tako da vam sve bude pri ruci, Grey Hotel pruža besprekornu, personalizovanu uslugu i vrhunski smeštaj, koji su tu da ispune vaše želje i očekivanja.
Cene 2018/19 OVDE
Rezervacije
OVDE

T: +381 36 210 021
M: +381 60 80 90 900
E: info@greyhotel.rs
www.greyhotel.rs

Tagovi
error: