Vesti

Hotel PUTNIK Kopaonik počeo sa radom

Hotel Putnik lociran na Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, moderno dizajniran, komforan i sa dodatnim sadržajima, počeo je sa radom 01. decembra. Ovaj potpuno renovirani hotel nudi svojim gostima odmor kakav su zamislili, kako u letnjem, tako i u zimskom periodu. Hotel je kategorisan sa 4 zvezdice ( ****), a kapacitet hotela je 116 smeštajnih jedinica, odnosno 270 ležaja.

Gostima su na raspolaganju i razni dodatni sadržaji: wi-fi, wellness&spa, fitnes centar, dve konferencijske sale,  dečija igraonica i bioskop, skijašnica, iznajmljivanje ski opreme i kvadova, prodaja ski pasa, višenamenski otvoreni teren, pansionski restoran, parking i bankomat. Tokom letnje sezone u hotelu se mogu iznajmiti bicikli, ali i ostali sportski rekviziti za rekreaciju. Ljubiteljima skijanja na usluzi je i skijašnica, a hotel ima i direktan izlaz na stazu Sunčana dolina.

Kompletan doživljaj nakon ispunjenog i sadržajnog dana, učiniće potpuno prepuštanje blagotvornom dejstvu jakuzzi-ja. Za ponovno uspostavljanje balansa, obnavljanje energije ili zasluženom vremenu za sebe, zatvoreni bazen u sklopu centra, za odrasle i za decu, predstavlja nezaobilaznu tačku.

Gostima su i na raspolaganju: finska sauna, ruska banja, infracrvena sauna, tursko kupatilo, tapidarijum i sobe za masažu. Sve je kreirano sa ciljem da sebi dopustite da na ovaj način vratite snagu, pospešite protok dobrih vibracija i čili, vedri i odmorni, budete spremni sa nove izazove.

Hotel PUTNIK Kopaonik
Tel:+381 (0) 36 547 11 30
Tel: +381 (0) 36 547 11 31
Email: info@hotelputnik.com

error: