Vesti

Hotel Rtanj vas očekuje u letnjoj sezoni

Hotel “Rtanj” na Kopaoniku spremno očekuje goste tokom letnje sezone.

Iako je letnja sezona u Turističkom Centru Kopaonik već počela hotel “Rtanj” je tokom meseca juna bio domaćin nekoliko team building-a i kampova.

Hotel “Rtanj” je jedan je od najstarijih hotela na Kopaoniku koji je otvoren 1958. godine i potpuno rekonstruisan i renoviran 2013. godine. Tokom svih godina rada postao je jedno od kultnih mesta na Kopaoniku, pre svega zbog specifične atmosfere i dobrog provoda za sve uzraste.

U okviru hotela Rtanj tokom letnje sezone održava se kamp “AVANTURIJA” a gostima je u ponudi Avantura park koji se sastoji od platformi na drveću, koje su povezane visećim mostovima, sajlama, lijanama i mrežama i vrlo je atraktivan jer korisniku pruža avanturu i zabavu, a od njega traži izdržljivost, hrabrost i spretnost – jednostavno spoj avanture i sporta.

Tu je i ZIP line, a osim toga gosti mogu proći i upoznati prirodu Kopaonika vozeći bicikl ili kroz pešačke ture…
Osim aktivnosti u avantura parku i penjanja na veštačku stenu, polaznici kampa su u prilici da upoznaju osnove alpinizma, floru Kopaonika kao i orijentiring u prirodi uz licencirane instruktore i vodiče.

Ove letnje sezone goste hotela “Rtanj” kao i turiste na Kopaoniku očekuje više tradicionalnih manifestacija i događaja na kojima aktivno učestvuje i osoblje hotela – “Dani borovnice”, “Dani vrganja” i takmičenje posada terenskih vozila “Serbian Trophy” čija je baza hotel “Rtanj”.

Pogledajte ponudu – Leto 2018. u Rtnju