Vesti

Hotel Rtanj vas očekuje u letnjoj sezoni

Hotel „Rtanj“ je jedan je od najstarijih hotela na Kopaoniku koji je otvoren 1958. godine i potpuno rekonstruisan i renoviran 2013. godine. Tokom svih godina rada postao je jedno od kultnih mesta na Kopaoniku, pre svega zbog specifične atmosfere i dobrog provoda za sve uzraste.

U okviru hotela Rtanj tokom letnje sezone održava se kamp „AVANTURIJA“ a gostima je u ponudi Avantura park koji se sastoji od platformi na drveću, koje su povezane visećim mostovima, sajlama, lijanama i mrežama i vrlo je atraktivan jer korisniku pruža avanturu i zabavu, a od njega traži izdržljivost, hrabrost i spretnost – jednostavno spoj avanture i sporta.

Tu je i ZIP line i veštačka stena za penjanje, a osim toga gosti mogu proći i upoznati prirodu Kopaonika vozeći bicikl ili kroz pešačke ture…
Osim aktivnosti u avantura parku i penjanja na veštačku stenu, polaznici kampa su u prilici da upoznaju osnove alpinizma, floru Kopaonika kao i orijentiring u prirodi uz licencirane instruktore i vodiče.

Ove letnje sezone goste hotela „Rtanj“ kao i turiste na Kopaoniku očekuje više tradicionalnih manifestacija i događaja na kojima aktivno učestvuje i osoblje hotela – „Dani borovnice“, „Dani vrganja“ i takmičenje posada terenskih vozila „Serbian Trophy“ čija je baza hotel „Rtanj“.

Hotel RTANj Kopaonik
T: +381 36 5471 090 ili +381 36 210 000
www.rtanj.rs

error: