Događaji

Kopaonička škola zdravlja –  MujEn Lux 

MujEn Lux ovog vikenda organizuje Kopaoničku školu zdravlja sa više tema. U petak je tema kako se osloboditi negativnih emocija, u subotu SMART radionica i ciklus besplatnih  akreditovanih KME.

Ovog vikenda u opuštajućem ambijentu hotela MujEn Lux na Kopaoniku naučite da se trajno oslobodite negativnih emocija, a uz vas su Lidija Ćulibrk, specijalistkinja zdravstvene psihologije, joga instruktorka i urednica magazina Lepota&Zdravlje kao i Olivera Stojšić, psihološkinja i REBT terapeutkinja.

One će u petak 28. jula održati predavanje od 18:00 do 19:30, u subotu 29. jula SMART radionicu od 10:00 – 12:00  časova a potom će u periodu od 15:00 do 19:00 časova biti individualne konsultacije.

Ciklus besplatnih  akreditovanih KME, koje Festival zdravlja Beograd organizuje u toku leta u saradnji sa hotelom MUJEN Lux na Kopaoniku pod nazivom KOPAONIČKA ŠKOLA ZDRAVLJA održaće se u subotu i nedelju.

U subotu 29. Jula od 12 do 14 su stručni sastanaci  A-1-2033 i A -1-2275 „Osnovi holističko integrativne medicine“  i  „Uvod u bazalnu stimulaciju“ dok je u nedelju 30. jula  od časova stručni sastanak A1751-16 „Tehnike terapeutskog disanja“.
Stručni sastanci  nose ukupno 6 boda za slušaoce. Akreditovani  su za sve zdravstvene radnike.
Predavač je dr Mirjana Mićović, pedijatar, bazalni terapeut i  Reiki učitelj.

Nakon predavanja , u dogovoru sa menadžmentom hotela, samo za slušaoce KME, obezbeđen je poseban  dnevni paket u iznosu od 990 dinara i obuhvata : kafu dobrodošlice, ručak i korišćenje SPA centra (4*). Ukoliko ste zainteresovani  da ceo vikend provedete u prirodi, o posebnim pogodnostima , samo za slušaoce KME raspitajte se kod Jasmine Pavlović, marketing menadžera hotela, na broj 064 8697819 ili putem maila  jasmina@mujenlux.com.

Prijave za KME sa  imenima i brojevima licenci slati  na mail kmefestivalzdravlja@gmail.comjasmina@mujenlux.com.

MujEn Lux vas očekuje sa velikim zadovoljstvom na Letnjoj školi zdravlja na Kopaoniku u nadi da će vam novi koncept KME  u prirodi, pored stručnog usavršavanja, pružiti i lepe trenutke odmora i razonode.

Za sve sesije ulaz je besplatan.
Informacije i rezervacije: info@mujenlux.com ili +381 64 8697 815