Akcije i popusti Događaji Vesti

Kopaonik – promo vikend “Planina za sve” 24/26. avgust

Četvrti ovogodišnji letnji promotivni period Skijališta Srbije na planinama počinje ovog vikenda kada posetioce Kopaonika i Tornika na Zlatiboru očekuje popust od 15 posto na cenu pojedinačnih i dnevnih karti na sve sadržaje.

Promo vikend Planina za sve u planinskim centrima počinje u petak, 24. avgusta i traje do nedelje 26. avgusta 2018. godine. Ovo je četvrti po redu tematski vikend u okviru kojeg Skijališta Srbije odobravaju popust od 15 posto na cenu pojedinačnih i dnevnih karti za sve sadržaje – panoramske vožnje žičarom, zip line, tjubing, bob na šinama, pešačke ture, trim staza, Avantura park, mini golf, multifunkcionalni teren za košarku, tenis i fudbal, kao i mountain bike i mountin kart sa pratećim stazama.

Zabavni sadržaji na Kopaoniku tokom vikenda, petak – nedelja, rade od 09:00 do 17:00 časova dok su sadržaji na Torniku otvoreni od 11:00 do 17:30 časova.

Podaci Skijališta Srbije pokazuju da je ovog leta na Kopaoniku bila odlična poseta turista čemu su doprineli su raznovrsni zanimljivi sadržaji koji su prilagođeni za porodice, ali i za one koji vole odmor da provode dinamično, uz adrenalin i sport.

Nakon ovog promo vikenda posetioce na Kopaoniku očekuju Dani vrganja  u periodu od 31. avgusta do 02. septembra koji će okupiti zaljubljenike u prirodu, planinarenje i gljive.