Akcije i popusti Vesti

KOPAONIK – sinonim za odmor i rekreaciju u prirodi

 Imate želju za doživljajem netaknute prirode od koje će vam zastati dah, daleko od svih izazova svakodnevnice? Želite da osetite slobodu i adrenalin, i čak testirate vlastite granice izdržljivosti? Želite mini beg od grada gde se možete relaksirati sa porodicom, uskočiti u bazen i posmatrati prirodu koja vam toliko nedostaje? Savršen odmor je na samo 290 km od Beograda i to na Kopaoniku u hotelskim kompleksu MK Mountain Resort-a!

Kopaonik je jedna ćudljiva i očaravajuća planina, koja je tokom proleća možda još lepša, bogatija i pitomija nego zimi. Nakon rekordne posećenosti tokom Uskršnjih praznika, MK Mountain Resort vam za 1. maj pruža neverovatan ugođaj i ogromne mogućnosti za aktivan i kvalitetan odmor:

  • Uživanje u jedinstvenoj prirodi – Ukoliko ste tip osobe koji voli “sporiji tempo”, imate priliku da uživate u panoramskom razgledanju žičarom, streličarstvu, pešačkim turama. Imaćete priliku da uživate u prvomajskom ručku u prirodi na krovu Srbije odakle vam se prostire neverovatan pogled.

  • Dodatni sadržaji za decu – Roditelji, ne brinite! MK Mountain Resort brine i o najmlađima! Posebno za prvomajsku priliku, vašoj deci će biti omogućene brojne kreativne radionice za slikanje, bojenje, kreativne tehnike i ručni rad, druženje, učenje, kao i tematske radionice. Imaćete priliku da se prepustite čarima planine dok su vaši najmlađi sa profesionalcima u mini igraonicama i na dečijim predstavama.

  • Spa & Wellness – Nakon aktivnosti u prirodi, možete uživati u spa & wellness sadržajima koje nude hotelski kompleksi MK Mountain Resort-a. Hotel Grand poseduje jedinstveni “Grand Oaza Spa & Wellness centar”, koji se prostire na 1800 m², u okviru koga se možete opustiti u centralnom delu gde se nalazi bazen, pogodan za plivanje sa ležaljkama i koktel barom. Tu su i saune, tursko kupatilo, tuševi i slana soba, a u prvomajski paket ulazi i relax masaža. Poseban doživljaj je svakako kupanje u otvorenom bazenu sa pogledom na Pančićev vrh.

Idealna ponuda 1. maja na planini – MK Mountain Resort prirpremio je promotivne cene za tri noći, polupansion uz uključene dodatne sadržaje od već 126€. Uz gratis smeštaj za decu do 12 godina, prvomajski ručak u prirodi, Erdevik vinsko veče, relax masažu, kreativne radionice za decu, dečije predstave, profesionalne fitness programe, spa & wellness, obezbedite sebi i vašoj porodici kvalitetno i ispunjeno vreme na planini. U Hotelu Grand & Spa**** po ceni već od 162€ po osobi, po paketu, i Angella & Residence Hotelu već od 126€ po osobi, po paketu, priuštite sebi savršeni mini odmor na Kopaoniku.

Jedno je sigurno – na Kopaoniku, uz uzbudljiv doživljaj prirode, zabavne pustolovne staze, odličan program za decu i opuštanje, nikada ne može biti dosadno!

Rezervacije i informacije:
Tel: +381 36 54 71 977
mail: info@mkresort.com
http://mkresort.com/