Restorani i kafei

Kopaonik ski servis, “Intersport” Micko i kafe ŽICA

Redovni gosti Kopaonika veoma dobro znaju gde se nalazi kafe Žica, na prelepom mestu sa kog se vidi cela “Dolina sportova”, a na istom mestu se nalazi i prodajni prostor najprestižnije sportske kompanije INTERSPORT kao i prodajno mesto ski karti Skijališta Srbije.

U okviru prodajnog prostora možete kupiti sve što vam je potrebno na planini od sitnica poput kapa, šalova, čarapa, a sve izuzetnog kvaliteta, pa do vrhunske opreme za skijanje poznatih svetskih marki: MCINLEY, NORDICA, ALPINA, TECNO PRO, ETIREL, PRO TOUCH, ENERGETICS…

Najnovija, najmodernija i najsvežija ponuda ski opreme – bilo da su u pitanju skije za alpsko skijanje, ski cipele, bordovi, odeća, sigurnosna oprema, ali i sva neophodna dodatna oprema.

 

U istom objektu nalazi se i Ski servis MICKO


U ski servisu možete iznajmiti komplet ski ili snowboard opremu po veoma povoljnim cenama.


Takođe u Ski servisu MICKO, pre odlaska na ski stazu ili po povratku sa skijanja, možete servisirati i pripremiti svoju ski opremu. Majstori će otkloniti sva oštećenja, podesiti vezove, naoštriti kantne, namazati klizne površine… i vi ćete biti sigurni da imate kvalitetno pripremljenu i bezbedu opremu za skijanje.

Kafe “Žica”

U kafeu ŽICA možete uživati uz kvalitetne napitke i pića. U ponudi su topli i hladni napici, sokovi, žestoka pića, kuvano vino i rakija… kao i u predivnom pogledu na Pančićev vrh i Dolinu sportova.

INTERSPORT ski servis MICKO i kafe ŽICA
Mob: 063 423 880 ili 064 55 86 780 
E-mail: servismicko@sezampro.rs