Vesti

KZM Raška realizuje međunarodni projekat „UNITED“

Projekat „UNITED“ – Lokalni ruralni potencijali Gradac, Jošanička Banja, Semeteško jezero.. .predstavljeni građanima Litvanije, Letonije, Italije, Grčke, Bugarske, Slovenije i Slovačke

Kancelarija za mlade Opštine Raška, uz podršku EU preko programa Evropa za građane i građanke, realizovala je u periodu od 26. maja do 01. juna 2017. godine projekat bratimljenja gradova i opština – „UNITED“.

„Sa koleginicama i kolegama iz Litvanije, Letonije, Bugarske, Slovenije, Grčke, Slovačke i Italije, posetili smo Semeteško jezero, Kopaonik, Gradačku i Jošaničku Banju, etno selo „Toplina duše“ u Pavlici s ciljem međunarodnog umrežavanja, razvoja ruralnih sredina i unapređenja saradnje u oblasti turizma.
Svi partneri će u svojim gradovima ili opštinama predstaviti prednosti i potencijale Opštine Raška ali i ostalih partnera na projektu.
Tokom juna tekuće godine biće potpisan Memorandum o saradnji svih partnera uključenih u realizaciju projekta „UNITED“. – rekao je koordinator projekta Đorđe Radoičić iz KZM Raška.

Tagovi
error: