Vesti

Letnja sezona na Kopaoniku počinje 19. juna

U ponedeljak, 19. juna, na Kopaoniku počinje letnja sezona 2017. godine. Zbog velikog interesovanja turista i odličnih vremenskih uslova, ovogodišnja letnja sezona počinje mesec dana ranije. Radno vreme centra je od ponedeljka do četvrtka od 09:00 do 15:00 časova, kada će raditi žičara za panoramsko razgledanje i bob na šinama, a petkom, subotom i nedeljom svi sadržaji će raditi u periodu od 09:00 do 16:00 časova.

Svima onima koji će letnji odmor i raspust provesti na Kopaoniku, na raspolaganju je žičara za panoramsku vožnju, staze za mountin bike i mountain cart, pešačke ture, adrenalinski sadržaji poput boba na šinama, zip lajna i tjubinga.

U ovom planinskom centru u toku je izgradnja avantura parka, koji će tokom leta biti namenjen i deci i odraslima, sa brojnim zanimljivim preprekama koje predstavljaju pravu adrenalinsku atrakciju. Pored ovoga, gradi se i teretana na otvorenom, kao i parterno uređenje centra.

Za sve ljubitelje biciklizma i adrenalina, Skijališta Srbije su ovog leta pripremila zanimljive pakete u okviru kojih će posetioci moći da ostvare značajne popuste na cenu sadržaja.
Tokom leta biće organizovani bike-mountin cart vikend, adrenalin i avantura vikendi gde će popust na ove sadržaje biti 15 posto.

Prvog dana letnje sezone korišćenje svih sadržaja će biti bespaltno za sve postioce.

Klikom na fotografiju pogledajte letnje ponude MK Resort i Kraljevi Čardaci SPA