Akcije i popusti Događaji Vesti

Letnja sezona na Kopaoniku počinje 23. juna žurkom na krovu Srbije

Letnja sezona na Kopaoniku  zvanično počinje 23. juna 2018. godine kada sa radom počinju  svi letnji sadržaji “Skijališta Srbije” kao i kompletan outdoor program namenjeni ljubiteljima planinskog odmora .

Oni koji su željni avanture biće u prilici da uživaju u planinskom biciklizmu, paraglajdingu, safari turama i vožnji kvadova po off road stazama. Za sve posetioce koji vole sporiji tempo, tu su panoramsko razgledanje žičarom, streličarstvo, pešačke ture, škola jahanja i aktivnosti zabavnog parka Kopaonik – Avantura park, bob na šinama, zip line, tjubing, teretana na otvorenom dok su za najmlađe goste rezervisani sportsko – edukativni kampovi.

Skijališta Srbije će tokom letnje sezone organizovati Top summer vikende uz 15 posto popusta na pakete za zabavne sadržaje.

Letnju sezonu MK Mountain Resort dočekuje sa punim kapacitetima i promotivnom ponudom koja će trajati sve do kraja leta. Vikend i nedeljni paketi  uključuju veliki izbor  aktivnosti u prirodi posle kojih goste očekuje najmoderniji spa & wellness sadržaji i

otvoreni bazen u prelepom okruženju sa pogledom na Pančićev vrh.

Na dan otvaranje letnje sezone korišćenje svih sadržaja “Skijališta Srbije” je gratis, kao i  besplatna obuka u streličarstvu i besplatne pešačke ture, a organizovane su i žurke na kojima će nastupiti Intro-DJ, Čučuk Stana, Rulja, Boki Ivanovski i YU grupa.