Vesti

Mujen Lux Kopaonik dobio visoko priznanje na BUSINESS INTERNATIONAL SUMMIT 2019

Da je uspešna formula kod umrežavanja poslovnih ideja i biznisa, pre svega, dobra poslovna komunikacija, pokazao je upravo završeni 8. BUSINESS INTERNATIONAL SUMMIT –BIST 2019 koji je održan u Vrnjačkoj Banji proteklog vikenda.

BUSINESS SAMIT je prepoznatljiv po tome što se već tradicionalno dodeljuju godišnje nagrade GRAND PRIX –BUSINESS SAMITA!

„U nastojanju da skrenemo pažnju javnosti na pozitivan doprinos institucija, pojedinaca, kompanija, udruženja koji neguju dobre poslovne običaje, poštuju poslovnu etiku, uvažavaju ličnosti,pojedince,partnere, klijente i potrošače u  kategoriji NAJBOLJI TURISTIČKI KOMPLEKS Zapadnog Balkana nagradu je dobio  apart-hotel MUJEN LUX Kopaonik“ – rekao je gospodin Milan Jovičić, menadžer projekta.

Učesnika je bilo iz raznih krajeva zemlje ali i okolnih zemalja, velikih kompanija ,instituta ,   fakulteta,malih i srednjih preduzeća,proizvođača rakije, vina, meda, zanatlija, umetnika, udruženja, kulturno-umetničkih društava… a među mnoštvo gostiju (oko 2000), bilo je i uglednih zvanica (diplomata, političara, poslanika, gradonačelnika, predsednika opština, dekana, rektora i mnogo istaknutih privrednika iz zemlje i regiona).

Skup su podržali predstavnici Vlade Republike Srbije, Republike Srpske, Privredne komore Srbije, gradova, lokalnih samouprava i drugih državnih naučnih institucija i ustanova, kao i privrednici, preduzetnici, primarni poljoprivredni proizvođači, članovi udruženja,zadruga iz regiona i mnogi drugi.

error: