Vesti

MujEn Lux ugostio novinare pred početak letnje sezone 2018.

MujEn Lux apartmani na Kopaoniku krajem maja 2018. godine  ugostili su dvadesetak uglednih novinara najpoznatijih medijskih kuća Srbije koji su imali priliku da se upoznaju sa kompletnom turističkom ponudom ovog planinskog centra i lično se uvere zbog čega je Kopaonik najposećenija planina Srbije.

Brojnim sadržajima MujEn Lux resort učinio je da se novinari nakon poslovnih obaveza opuste i prepuste kompletnom ugođaju ovog planinskog kompleksa.

U saradnji sa Skijalištima Srbije, predstavnici medija su imali priliku da se kroz razgovor sa zaposlenima upoznaju sa sadržajima tokom predstojeće letnje sezone, i uživaju u nezaboravnom pogledu sa žičare na obronke ove planinske lepotice.

Popodnevni časovi bili su predviđeni za  uživanje u wellness & spa zoni i sadržajima poput bazena, đakuzi kadama  sa hidromasažerima, slanoj sobi,  saunama i turskim kupatilom,  kao I fish spa tretmanima.

MujEn cheesecake

U večernim satima se uživalo u domaćim, nacionalnim i internacionalnim specijalitetima MujEn Lux restorana, vrhunska vina vinarije Kovačević i muzički program.

Pred kraj druženja o tajnama društvenih mreža govorili su stručnjaci u ovoj oblasti, Milan Maglov, edukator iz oblasti promocije biznisa na društvenim mrežama i blogerka sa internacionalnom karijerom, Ines Klara, na panelu pod nazivom FEJZBUČENJE I INSTAGRAMISANJE.

MujEn Lux Kopaonik
mail: info@mujenlux.com
tel: +381 64 869 7815
www.mujenlux.com