Vesti

Ovog vikenda na padinama Kopaonika i Goča 51. SERBIA RALLY

Ovog vikenda, 22. i 23. septembra, voziće se 51. SERBIA RALLY na padinama Kopaonika i Goča, na kom će učestvovati 50 posada iz Bosne i Hercegovine, Turske, Bugarske, Slovenije, Švedske, Danske i Srbije. Reli se boduje za Evropski reli trofej, Balkanski reli trofej, Šampionat Bosne i Hercegovine, Šampionat centralnoevropske zone (CEZ) i Nacionalni šampionat.

Takmičari startuju u 10:00 časova i voziće celi dan, kako u subotu 22. septembra tako i nedelju 23. septembra 2018. godine.

U subotu 22. septembra voziće se uglavnom na padinama Kopaonika, na relaciji Milentija – Kriva Reka – Rendara, zatim na relaciji Rakovac – Jelakci – Rokci – Ploča i na relaciji Stanišinci – Vrnjačka Banja pa će tako ovaj putni pravac biti zatvoren za saobraćaj od 08:30 do 19:00 časova.

Narednog dana, u nedelju 23. septembra, reli će biti održan na padinama Goča – na relaciji Vrnjačka Banja – Goč – Stanišinci – Vrnjačka Banja kao i na relaciji Vraneši – Dragosinjci – Vrba što će usloviti da i ovaj putni pravac bude zatvoren za saobraćaj.

51. SERBIA RALLY održava se u organizaciji Auto-moto saveza Srbije, Sportskog auto i karting saveza Srbije i Grada Vrnjačka Banja, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta i AMS Osiguranja.

Organizatori mole sve učesnike u saobraćaju da budu obazriviji nego inače na dan takmičenja, u subotu 22. i nedelju 23. septembra, i da se pridržavaju upozorenja i naredbi pripadnika MUP-a kao i drugih ovlašćenih lica radi veće bezbednosti.

Lista posada OVDE

error: