Vesti

Planinski centri Srbije spremni za početak letnje sezone

Sadržaji na planinima počinju sa radom već od 12. juna

Sve spremno za početak letnje sezone u planinskim centrima Srbije. Svi oni koji će letnji odmor i raspust provesti u nekim od naših planinskih centara, na raspolaganju su žičare za panoramsku vožnju, staze za mountin bike i mountain cart, pešačke ture, adrenalinski sadržaji poput boba na šinama, zip lajna i tjubinga. Na Torniku na Zlatiboru pored ovih sadržaja u ponudi su avantura park, multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal, kao i mini golf. – kažu u JP Skijališta Srbije.

Planinski centar Tornik na Zlatiboru poptuno je spreman za početak letnje sezone, pa će sadržaji početi sa radom već 12. juna. Letnji sadržaji na Kopaoniku su, takođe, spremni za početak turističke sezone, i sa radom startuju 19. juna. Na Staroj planini je gondola na raspolaganju za panormasku vožnju za sve goste ove planine.

Na Kopaoniku je u toku izgradnja avantura parka, koji će biti namenjen i deci i odraslima, sa brojnim zanimljivim preprekama koje predstavljaju pravu adrenalinsku atrakciju.
U ski centru Tornik na Zlatiboru postavlja se osvetljenje u multi-funkcionalnom terenu za tenis, košarku i mini fudbal, a u izgradnji su i svlačionice. I ovaj centar će tokom leta dobiti novi sadržaj, u pitanju je veštačka stena.

 

Parterno uređnje radi se na Kopaoniku i na Torniku, a Kopaonik i Stara planina će dobiti teretane na otvorenom. Još jedan novi sadržaj gradi se na Staroj planini, u pitanju je dečije igralište sa kulom i toboganom.

Letnja sezona u planinskim centrima počinje gotovo mesec dana ranije u odnosu na prethodne godine. Zbog velikog interesovanja turista i brojnih novih sadržaja, jasno je da će ovo biti jedno zabavno i uzbudljivo leto za sve koji odluče da ga provedu na našim planinama.

  

Klikom na fotografiju pogledajte letnje ponude na Kopaoniku MK Resort i Kraljevi Čardaci spa.