Vesti

Preko bazena do Kopaonika – Akva park „Draguljica“, Jošanička Banja

Na putu od Kopaonika ka Jošaničkoj Banji postoji više zanimljivih izletišta. Ovaj put opisujemo jedno veoma zanimljivo mesto koje se nalazi u Jošaničkoj Banji – Akva park „Draguljica“.

Akva park „Draguljica“ se nalazi u neposrednoj blizini puta Jošanička Banja – Kopaonik, čim pređete most ka Kopaoniku, sa desne strane puta. Kada krenete ka Akva parku „Draguljica“ proći ćete pored restorana „Draguljica“ koji ima predivnu baštu:

a zatim preko mostića prolazite pored mini Etno parka:

da bi pešačkom stazom koja je lepo uređena:

stigli do Akva parka „Draguljica“:

Akva park „Draguljica“ se nalazi u Jošaničkoj Banji, a svake sezone nudi nešto novo za opuštanje, uživanje i provod.

Akva park „Draguljica“ koristi termalnu vodu za punjenje bazena i jezera i osmišljen tako da svim gostima pruži maksimum zadovoljstva i sigurnosti. Postoje, za sada, dva đakuzija koji koriste takođe termalnu vodu.

U okviru akva parka „Draguljica“ su kabine za presvlačenje, toaleti, tuševi… pedaline, mesta za igranje dece,

Bazen akva parka „Draguljica“ radi svakog dana tokom letnje sezone u periodu od 09:00 – 18:00. Celodnevna karta za uživanje u akva parku je 200 dinara po osobi za ovu sezonu, a deca do 7 godina starosti ne plaćaju ulaz.

Dok ste u akva parku „Draguljica“ i uživate, osveženje možete potražiti u kafeu ili poručiti od veoma ljubaznih konobara bezalkoholna i alkoholna pića, pivo, hladne i tople napitke, sladoled, sendviče…

Ako želite da ručate, možete  jesti u obližnjem restoranu „Draguljica“, čije je radno vreme od 07:00 do 24:00, koji ima predivnu baštu i naravno veoma ukusnu hranu. Svakodnevno u  ponudi restorana su čorbice, gulaši, roštilj, jagnjetina ili teletina ispod sača uz domaći hleb i veoma veliki izbor pića.

Restoran „Draguljica“ vam može pružiti veoma prijatne i nezaboravne trenutke pri proslavi venčanja,  rođendana ili raznih jubileja i proslava.

U Draguljici postoji i mogućnost smeštaja u 4 sobe uz korišćenje pansiona, polupansiona ili samo prenoćište sa ili bez doručka dok vam je u svakom trenutku osoblje restorana na usluzi.

Za više informacija o restoranu Draguljica i smeštaju pozovite +381 60 36 37 111  ili  se javite  preko kontakt stranice na sajtu.

Više informacija o AKVA PARKU „DRAGULJICA“ Jošanička Banja pozovite +381 64 82 44 252
ili  se javite  preko kontakt stranice na sajtu.

error: