Dešavanja Vesti

Kopaonik Ski opening II – od 13. do 16. decembra

Drugi vikend manifestacije Ski opening Kopaonik održava se  u periodu od 13. do 16. decembra kada skijaše ponovo očekuju odlično pripremljene staze i skijanje kao i ski pass popust od 30% tokom ovog perioda.

Zahvaljujući sistemima za veštačko osnežavanje i dobrim vremenskim uslovima u funkciji su ski staze Karaman greben, Pančićev vrh, Krst, Malo jezero i Mašinac na kojima ima do 30 centimetara utabanog snega, dok je visina snežnog pokrivača van ski staza trenutno 26 centimetara.
Za petak je u planu puštanje u rad još jedne staze na Krstu, kao i žičare Mali Karaman sa pratećim stazama 8 i 8a. U pripremi su i staza crvena Duboka i vezna staza ka Dubokoj 2 i očekuje se i njihovo puštanje u rad, ako vremenski uslovi dozvole.

I za ovaj Ski opening skijaše i turiste očekuje dobar provod i muzika u samom srcu skijališta, u Dolini sportova,  gde u petak 14. decembra Skijališta Srbije i Sky Music organizuju koncert Lexington benda od 14:30 časova na novom konceptu zabave “Zbrda zdola”. Za zagrevanje i uvod u odličnu atmosferu biće zadužen DJ već od 13:30 časova.
Nakon koncerta Lexington benda zvanično će biti puštena u rad noćna staza 4b na Pančiću uz vizuelni performans i prvim spustom demo timova najiskusnijih skijaša Skijališta Srbije, Gorske službe spasavanja i ski škola.  Korišćenje staze na dan otvaranja će biti besplatno.

Istog dana na platou Hotela RTANj biće organizovana žurka od 12:00 časova uz nastup Sax ‘n’ Groove kada ćete imati priliku da iskusite nezaboravan provod na Kopaoniku.

Što se tiče ski karti, za Ski opening Kopaonik II, one se mogu kupiti uz popust od 30% na sledećim prodajnim mestima:
– Upravna zgrada  Skijališta Srbije,
– Info-centar TO Raška (u blizini zip-line),
– Bob na šinama,
– Hotel JAT,
– Hotel Putnik
– Kraljevi Čardaci

Osim skijanja možete uživati i u ostalim sadržajima Skijališta Srbije u Dolini sportova: Bob na šinama, Zip line i Tjubing.

Radno vreme Ski centra Kopaonik je od 09:00 do 15:30 časova

Za vozače obaveštenje da su svi putni pravci prohodni uz obaveznu upotrebu zimske opreme i opreznu vožnju.

error: