Dešavanja/Događaji Vesti

Ski Opening Kopaonik uz poznate muzičare i vrhunsku zabavu

Ski Opening Kopaonik – Otvaranje ovogodišnje skijaške sezone trajaće tokom dva uzastopna vikenda – od 06. do 09. decembra i od 13. do 16. decembra, u organizaciji Skymusic-a, MK Resort-a i Skijališta Srbije.

Tokom prvog vikenda posetioci Kopaonika imaće priliku da uživaju u koncertima velikih muzičkih zvezda – 07. decembra nastupai Saša Matić, a 08. decembra Bajaga i Dejan Petrović Big Bend.

Koncerti će biti realizovani u vrhunskoj produkciji, a novina ovogodišnjeg, devetog po redu Ski Opening-a, biće apress ski zona “Zbrda-zdola” u Dolini sportova gde će se tokom skijaške sezone održavati besplatni after ski party uz gostovanja DJ-eva i poznatih muzičkih imena.

Za sve posetioce otvaranja sezone, Skijališta Srbije obezbeđuju promotivni popust na ski karte, dok će gosti MK Resort-a imati dodatne benefite u okviru Ski Opening paketa.

Karte za koncerte Saše Matića, Bajage kao i Dejana Petrovića i Big Benda besplatne su za goste hotela Grand, dok ih ostali posetioci mogu nabaviti po ceni od 2000 dinara u hotelu Grand ili na sajtovima Gigstix i Skymusic.

Grand Hotel & Spa
T: +381 36 5471 246
T: +381 36 5471 977
E: info@mkresort.com
www.mkresort.com

 

error: