Akcije i popusti Vesti

Snowboard blok sa šampionkom Evin Pešić

Evin Eva Pešić nekadašnja šampionka Jugoslavije, reprezentativka Srbije, demonstrator i instruktor snouborda sada je na ski stazama Kopaonika kako bi širila znanje i strast ka ovom neverovatnom sportu. Evin je 2000. godine pokrenula prvi snowboard kamp u Srbiji koji je trajao 2 skijaške sezone. Kasnije su mnogi to dalje preuzeli.


Nakon duže pauze u želji da se snowboard popularizuje i deca zavole ovaj divan sport i harizmu kao i zadovoljstvo koju snoubord pruža Evin pokreće svoj šampionski „Snowboard blok“ u kom će raditi sa decom u grupama u periodu do 7 dana – po 3 sata dnevno sa kraćim pauzama – stvarajući nove šampione.

„Snowboard blok sa Evin“ je  namenjen za decu uzrasta od 7 do 14 godina, kao i nešto starije, gde će savladati prve korake na snoubordu, naučiti fantastičan dinamički karving i usavršavati svoju tehniku.

Planirano je da „Snowboard blok“ radi tokom raspusta u zavisnosti od dogovora sa polaznicima, a orijentaciono  09.02. – 15.02.2018
Cena Snowboard blok se formirana posle dogovora i potreba polaznika a u opciji je i gratis oprema  kao i druge pogodnosti tokom blok obuke.

Ako želite da prijavite vaše dete za šampionski „Snowboard blok“ koji vodi Evin Eva Pešić, nekadašnja reprezentativka i šampion Srbije u snoubordu, to možete učiniti lično telefonom +381 63 466 660 ili na mail: evinpesic@gmail.com ili putem FB stranice

 

error: