Vesti

TO Raška na na Sajmu turizma 2019 predstavlja ponudu Kopaonika i raškog kraja

Turistička organizacija Raška na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu promoviše turističke potencijale Kopaonika i raškog kraja.

„Turistička organizacija Raška će učestvovati na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji će se održati od 21-24. februara. promovišući turističke potencijale raškog kraja i celokupne turističke ponude Kopaonika.
Štand TO Raška je u hali 4 Beogradskog Sajma na kom će zajednički predstaviti svoje ponude hotelijeri sa Kopaonika – JAT apartmani, Hotel Putnik, Hotel Srebrna lisica, Hotel Rtanj…
U subotu, 23. februara u 13:00 časova organizovaćemo promociju manifestacija „Raške duhovne svečanosti“ i „Dani Milunke Savić“ na kojoj će prisustvovati predstavnici medija, turističkih organizacija, poslovni saradnici, posetioci sajma. Na promociji će učestvovati glumica Vesna Stanković u ulozi Milunke Savić i gitarista i pevač Nenad Zlatanović, frontmen bluz grupe „Texas Flood“.
Na jednom delu štanda imaćemo kutak aktivnog odmora na Kopaoniku (kvad, bicikl, oprema za alpinizam, kajak…) dok će deo promocije biti predstavljen promotivnim filmovima putem Video wall-a.
Pozivam posetioce Sajma turizma u Beogradu da posete štand TO Raška u hali 4 i upoznaju se turističkom ponudom raškog kraja i Kopaonika“  – rekla je Ana Koturanović, rukovodilac sektora za marketing u TO Raška.

 

error: