Vesti

U Novopazarskoj Banji je raj – “Emrović Raj”

U srcu Novopazarske Banje, ušuškane u kotlini, između severozapadnih padina moćne planine Rogozne, svega 2.5 km od Novog Pazara, nalazi se luksuzni rizort “Emrović Raj EH”.
Objekat je visoke kategorije, velikog kapaciteta sa izrazito nacionalnim karakterom, izuzetnim komforom i ambijentom i namenjen je kako putnicima i poslovnim ljudima, tako i gradskim izletnicima.

Bogatom ponudom pića i velikim izborom internacionalnih i domaćih jela, restoran pruža jedan jedinstven hedonistički užitak za sva čula ali i mogućnost orgaizovanja  svih vrsta proslava.

Sa svim svojim kapacitetima i sadržajima, može se reći da predstavlja jedan od najluksuznijih i najlepših objekata u celoj državi.

Otmen i luksuzan turistički kompleks Emrovića raj nudi svojim gostima vrhunski užitak. Pored luksuznog hotela sa konferencijskim delom, fitnes centrom, wellnes-spa centrom i hamam-banjom u sklopu se nalazi i velelepni restoran sa dve letnje terase, letnjom baštom sa fontanama po najsavremenijim standardima.

U okviru kompleksa se nalaze zidine hamama koji datira iz starog veka, izvorišta tople mineralne banjske vode poznate po svom lekovitom dejstvu, sa autentičnim vilama-brvnarama i luksuznim hotelom ovo zdanje predstavlja jedinstven istorijsko-turističko-zdravstveni kompleks.

Vašim prisustvom ovaj objekat zaokružuje celinu i svrhu svog postojanja, zato budite dragi gosti luksuznog rizorta “Emrović Raj EH” uz iskrenu dobrodošlicu.
Emrović Raj EH
Info i rezervacije: +381 69 288 08 78
mail: recepcija@emrovicraj.rs
web: www.emrovicraj.rs