Događaji Vesti

U susret zimskim čarolijama – POČINJE SKI OPENING KOPAONIK

Zvanična ski sezona na Kopaoniku počinje manifestacijom SKI OPENING koja se održava ovog vikenda, od 7. do 10. decembra, u organizaciji MK Mountain Resorta, vodećeg hotelskog kompleksa na Kopaoniku, a uz podršku JP Skijališta Srbije.

Organizatori su i za ovu godinu najavili izuzetno sadržajan program,  sa dnevnim i noćnim žurkama, brojim promocijima i vrednim nagradama za goste koji se odluče da prvi ski vikend provedu na Kopaoniku.

MK Mountain Resort je i ove godine za svoje goste obezbedio dvodnevni gratis ski pass, a svi smeštajni kapaciteti hotela Grand**** i Angella****, koji su u sastavu MK Resorta, popunjeni su do poslednjeg mesta.

Ski Opening Kopaonik je nastao po ugledu na evente u popularnim evropskim ski centrima, sa ciljem da se na simboličan način, prvim spustom niz osnežene staze, obeleži otvaranje ski sezone na Kopaoniku i ujedno predstavlja prvu manifestacija tog tipa u Srbiji. Manifestacija je prvi put održana u decembru 2010.god. Kopaonik je u tom periodu posetilo više 2000 gostiju dok se posle tri godine taj broj višestruko povaćeo. Ova manifestacija kojom se sada već tradicionalno otvara ski sezona, svake godine privlači sve veći broj gostiju na Kopaonik,  zbog čega je i postala zaseban turistički brend Srbije.

U okviru Ski Opening manifestacije, svim ljubiteljima zimskih sportova i dobre zabave, kao i predstavnicima medija, biće predstavljeni noviteti u ski centru Kopaonik, koje su organizatori pripremili za zimsku sezonu  koja upravo počinje na najpopularnijem ski centru u Srbiji.