Dešavanja Vesti

Uskoro potpuno novi hotel PUTNIK na Kopaoniku

Hotel Putnik na Kopaoniku ima tradiciju dugu preko 50 godina i od svog otvaranja, 1958. godine, važi za porodičan hotel, podređen odmoru i uživanju.

Novi vlasnici hotela odlučili su da idu u korak sa vremenom i tako ove godine započeli kompletnu rekonstrukciju hotela. Ono što krasi hotel je svakako moderan dizajn, ali i udobnost.

Brojni dodatni sadržaji pružaju gostima sve ono što je potrebno za kvalitetan odmor. Izdvaja se jedan od najboljih  wellness&spa centara (bazen, sauna, slana soba, tursko kupatilo…), koji je opremljen najmodernijim sadržajima.

U letnjoj sezoni mogu se iznajmiti bicikli, za vožnju po predivnim planinskim predelima Kopaonika, ali i drugi sportski rekviziti. Na raspolaganju je i višenamenski otvoren teren, za sve one koji žele da igraju tenis, košarku, rukomet, mali fudbal.

Naravno, zimska sezona je najtraktivnija ljubiteljima skijanja i sportova na snegu pa hotel u svom sklopu ima skijašnicu, ali i direktan izlazak na stazu Sunčana dolina.

Hrana spremljena u hotelu je od domaćih namirnica, proizvođača sa Kopaonika i okoline, pa je tako zagarantovano uživanje i čula mirisa i ukusa.

Restoran a la carte smešten je u najlepšem delu hotela, i namenjen je, ne samo gostima hotela, nego svima koji žele da probaju najukusnija jela domaće i internacionalne kuhinje, najkvalitetnija vina ili deserte.  U kuhinji hotela Putnik biće angažovani najbolji kuvari, koji su svoje iskustvo sticali u restoranima širom sveta.

Za najmlađe spremna je igraonica, kao i bioskop za decu starijeg uzrasta.


Ono što je svakako sigurno je da će, hotel Putnik, biti sinomim za komforan i kvalitetan odmor.

U novom ambijentu hotela Putnik na Kopaoniku gosti ce moći da uživaju od decembra meseca 2017. godine

error: