Događaji Vesti

WinterFest Ski&Wine Kopaonik 01-04. mart

WinterFest Ski&Wine – Salon vina i gastronomije održaće se na Kopaoniku od 01. do 04 marta 2018. godine. Ova jedinstvena manifestacija spojiće na jednom mestu zaljubljenike u zimske sportove, vino i hranu i omogućiti svim gostima i učesnicima druženje u prijatnoj atmosferi, uz edukativni i zabavni program.
WinterFest Ski&Wine će i ove godine okupiti najbolje vinare, proizvođače domaćih proizvoda, vinske somelijere i gastronome, stručnjake iz oblasti turizma i dizajna ambalaže, medije, umetnike i poznate ličnosti koji će se družiti uz ukusne zalogaje i kvalitetna vina.
Cilj WinterFest Ski&Wine Kopaonik je edukacija učesnika koja će biti organizovana kroz predavanja, radionice, panel diskusije i upoznavanja sa vinskom i gastro ponudom uz degustacije na Salonu vina i hrane u hotelu Grand.

VINSKI PASOŠ

Dobija se besplatno uz smeštaj u MK Mountain Resort ili za 35 evra ukoliko imate smeštaj u svojoj režiji.
Vinski pasoš vam omogućava prisustvo na svim dešavanjima u okviru WinterFesta. Vinski pasoš možete kupiti i nezavisno za smeštaj po ceni: Dnevni vinski pasoš – 1.500 dinara ili Trodnevni vinski pasoš – 4.200 dinara.
Vinski pasoš je ulaznica za: – Degustaciju najlepših vina i gastro specijaliteta na Salonu vina i gastronomije (3 večeri) – Sva predavanja, panele, radionice i degustacije u sklopu zvaničnog programa festivala.

Informacije i rezervacije za WinterFest Ski&Wine
MK Mountain Resort  +381 36 547 12 46 ili +381 36 547 10 49
www.mkresort.rs