Akcije i popusti Vesti

Hotel PUTNIK Kopaonik – promo ponuda za Dan zaljubljenih i Sretenje!

Menadžment Hotela PUTNIK osmislio je promo ponudu za boravak na Kopaoniku u periodu od 14.02 – 17.02. 2019.  a cena zavisi od tipa smeštaja koji izaberete.

U ponudi je smeštaj u standardnim i veoma udobnim sobama, family sobama, luksuznim apartmanima kao i boravak u Superior vili koja je u sklopu hotela.

Doručak i večera su na bazi švedskog stola sa bogatim izborom perfektnih zalogaja u restoranu hotela dok u Sunset Cafe možete uživati u veličanstvenom pogledu, uz dobru muziku i opuštenu
atmosferu, dok očekujete prvu jutarnju kafu ali i da napravite kratak predah tokom intezivnog dana. Kompletan doživljaj boravka na planini i u hotelu PUTNIK učiniće potpuno prepuštanje blagotvornom Wellnes & Spa centru kako bi posle fizičkih aktivnosti ponovo uspostavili balans, obnavili energiju ili jednostavno odvojili vreme za sebe. Gostima su na raspolaganju: finska sauna, ruska banja, infracrvena sauna, tursko kupatilo, tapidarijum i sobe za masažu…

Nezaobilazna tačka tokom dana ili posle skijanja je zatvoreni bazen…

Posebna pažnja je posvećena najmlađima pa je formirao pravo dečije carstvo – igraonica, u kojoj najmlađi mogu sadržajno da ispune svoje vreme a roditelji za to vreme da uživaju i budu sigurni da su im mališani na bezbednom mestu.

Što se tiče skijanja i ski opreme u hotelu Putnik možete iznajmiti opremu i rezervišete svoje mesto u ski školi a potom da se iz hotela spustite ski stazom do žičare Sunčana dolina i uključite se u ostale staze Ski centra Kopaonik.

Ostaje samo da rezervišete svoje PUTNIK mesto za Dan zaljubljenih i Sretenje!

Hotel PUTNIK Kopaonik
T: +381 36 5471 11 30 ili +381 62 33 77 88  ili +381 62 33 88 77
E: info@hotelputnik.com ili sales@hotelputnik.com

 

error: