Akcije i popusti Vesti

MK leto na Kopaoniku

Ako vam tokom leta prija odmor na planini, šetnje i veliki izbor aktivnosti koje podižu adrenalin i završavaju se prijatnim večerima onda je Kopaonik pravo mesto za vaš odmor.

Što se tiče letnje ponude na Kopaoniku, ovaj planinski centar postaje mesto adrenalinske zabave i sve više privlači turiste svih generacija.
U ponudi su: zatvoreni i otvoreni bazeni, kompletan SPA doživlaj, pešačke ture,  paraglajding, planinski biciklizam, bob na šinama, zip line, skijanje na veštačkoj podlozi, streličarstvo, panoramska vožnja žičarom, „Off road“ vožnje kvadovima, tjubing, rafting, kanjoning, alpinizam, jahanje, posmatranje ptica, pecanje, lov, izleti i manastirske ture, kuglanje, squash, stoni tenis…

Za svakog po nešto tako da je leto na Kopaoniku više nego zabavno.

Planinski biciklizam – Cross Country staze
Ako više volite da vozite bicikl staze na Kopaoniku prolaze kroz najlepše ambijente Nacionalnog parka Kopaonik. Garantovano nezaboravan doživljaj svakome ko se odluči da na ovaj način savlada sebe i Kopaonik.

Vožnja biciklima  po stazama “Bike parka” može zadovoljiti  osobe sa manje kondicije kao i one mnogo zahtevnije. Staze za spust, dužine 5 km, izgradjene su po standardima Evropske Unije i Kanade i predstavljaju veliki izazov za sve koji vole ovakvu vrstu biciklizma.
Bike park čine 3 staze: laka (KGB), srednje zahtevna (Struga)  i zahtevna (Mordor).  Prva staza je posebno napravljena za početnike i decu, dok su druge dve staze samo za iskusne vozače.
Širina staza varira od 60 do 120 cm, a na pojedinim deonicama su zemljani talasi, zavoji, drveni mostovi, skokovi i prepreke. U dolini sportova, postavljen je biciklistički poligon.

Vožnja terenskim vozilima – „off road tour“
Za sve koji više vole četvorotočkaše predlažemo off road vožnju po trasama punim izazova. Obiđite vrhove Kopaonika i najlepše delove Nacionalnog parka uz boravak u prirodi.

Zip line – Spuštajući se niz uže slobodnim padom osetićete strujanje vazduha i lepotu snažnog sjedinjavanja sa prirodom.

MK Mountain Resort  pešačke ture

MK Mountain Resort pešačka tura je idealan način da sa vodičem upoznate najvrednije prirodne retkosti Nacionalnog parka Kopaonik. Svi pravci kretanja su pažljivo izabrani, a trase imaju blage uspone.

Streličarstvo (luk i strela)
Bez obzira da li ste se u detinjstvu igrali lukom i strelom verujte da ćete biti u prilici da naučite sve detalje pravilnoe upotrebe ova dva predmeta. Luk, strela, rukavica, štitnik i meta, a uz to znatiženja i upornost da se meta pogodi što bliže centru… To je to! Program se sastoji od obuke i vežbe gađanja tradicionalnim turskim drvenim lukovima.

Paraglajding
Tandem let paraglajdingom na nekoj od atraktivnih lokacija na Kopaoniku poput Orlovih stena, Gobelje ili Kadijevca. Osetite planinski vazduh svuda oko vas i uživajte u pogledu iz ptičije perspektive.

Skijanje na veštačkoj podlozi i Tjubing
Skijanje i sankanje u sred leta? A gde je sneg? Nema ga ali je uzbuđenje tu! Spustite se skijama niz stazu od veštačke podloge ili na velikim gumama po specijalnoj plastičnoj podlozi niz padinu. Pogodno je za sve uzraste.

Bob na šinama
Spuštanje specijalnom stazom na šinama kroz prirodu na visini od 6m iznad zemlje. Sami određujete kojom brzinom se spuštate, a za pravi udar adrenalina opustite se u krivinama.

MK Mountain Resort Kopaonik u ponudi za letnji odmor na planini u ponudi ima sledeće pakete: Porodični promotivni paket + IZVIĐAČKI KAMP ZA DECU, Grand relax vikend, Grand Safari, Biciklistička Avantura, Sport i priroda, Romantični vikend na planini

MK Mountain Resort Kopaonik
T +381 36 54 71 246
T +381 36 54 71 977
E info@mkresort.com
www.mkresort.com

Kalendar letnjih dešavanja na Kopaoniku  OVDE 

error: