Vesti

MM SKI RACING

Takmičarsko skijanje je sport hrabrih i odvažnih, ali i posvećenih ljudi. Put ka skijaškom uspehu se može preći samo uz trenere koji su skijanju posvetili svoj život i karijeru.

MM ski racing nije samo program koji skijašima omogućava da postanu bolji sa svakim treningom, već je to i vizija koja ljubav prema skijanju tesno povezuje sa napretkom u skijaškoj tehnici.

MM ski racing predstavlja skup ljudi koji su se dokazali u svom trenerskom radu kroz vođenje nacionalnih selekcija Srbije i Kipra koji su radili sa skijašima iz Austrije, Kanade, SAD, Slovenije…
Preko 15 godina iskustva pretočeno je u program rada, koji svakom skijašu koji želi da napreduje pruža znanje i metode rada koji će pomoći da se dosegne viši skijaški nivo.

“Baze MM ski racing kluba su na Hintertux glečeru u Austriji i na Kopaoniku, Srbija.
To nam pruža mogućnost da trening obavljamo tokom većeg dela godine, za sve one koji su zainteresovani za kontinuirani rad. Za one koji žele da poprave neke elemente tehnike ili da se upoznaju sa osnovama skijanja kao takmičarskog sporta, svake godine organizujemo trening kampove.
Skijanje je zahtevan sport i zato je naš  program napravljen na bazi trenerskog iskustva uz primenu naučnih metoda i saznanja, kako bi rad dao maksimalne rezultate, a da pritom bezbednost i zdravlje mladih skijaša ostane na prvom mestu. Za to su potrebni treneri koji su obrazovani ne samo kroz skijanje, nego i kroz univerzitetsko školovanje za trenereski poziv.
MM ski racing sarađuje i sa SkiMaster ski klubom iz Kanade i ski školom MM ski-sport sa Kopaonika, što nam omogućava da u našem radu uslugu pružimo svim uzrastima mladih skijaša, i da razmenom iskustava pruzimo samo najbolje.” – kaže Marija Matić idejni tvorac MM Ski racing kluba.

Postoji put da neko postane skijaš. MM ski racing tim zna taj put jer su ga prošli, i tom stazom povešće i vas ukoliko im poklonite poverenje.
Ne očekujte da će biti lako, ali sigurni smo  da ćete uz vašu volju i njihovo znanje dostići maksimum vaših mogućnosti.
MM SKI RACING
M: +381 62 88 28 568
M: +381 69 288 62 82
E: office@mmskisport.com

error: