Vesti

MujEn Lux domaćin  Letnje škole violine prof. Miodraga Bogića

Kopaonik jul 2017. – Mujen Lux na Kopaoniku je domaćin Letnje škole violine u periodu od 01.do 07. jula 2017. godine. LETNJA ŠKOLA VIOLINE se odvija u organizaciji umetničke radionice za izradu i opravku gudačkih instrumenata i muzičkog centra za edukaciju “TARISIO”, prof. Miodraga Bogića iz Beograda, i u saradnji sa timom MUJEN LUX hotela na Kopaoniku.

U okviru Letnje škole violine prof. Bogić će održati niz predavanja i radionica sa polaznicima škole, mladim i talentovanim violinistima, dobitnicima mnogobrojnih domaćih i međunarodnih priznanja i nagrada iz Beograda, Čačka, Užica, Nikšića …

Pored individualne i grupne nastave violine, nastupa na koncertu – uz klavirsku saradnju priof. Biserke Marovič, polaznici škole će biti u prilici i da nauče nešto više o tehničkim karakteristikama njihovih instrumenata i sami izvršiti pojedine servisne i restauracione postupke.

Prof. Miodrag Bogić je dobitnik mnogobrojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja u više sfera umetničkog stvaralaštva – kao violinista, profesor violine, restaurater instrumenata sa više od 30 godina iskustva i rada, organizator koncerata, takmičenja i drugih kulturnih manifestacija.
Majstorske kurseve violine redovno održava u svom muzičkom centru TARISIO u Beogradu ali i širom regiona.

Svi učesnici Letnje škole violine kažu da je zadovoljstvo biti u predivnom ambijentu udobnog hotela MUJEN LUX i uz saradnju i pomoć izuzetno ljubaznog i poslovnog osoblja uživati uz muziku violine…

Foto: MB

error: