Vesti

Restoran Sokače Kopaonik počinje sa radom 05. decembra

Na početku ovogodišnje ski sezone na Kopaoniku, 05. decembra, počinje sa radom i restoran/kafana Sokače koje je i dalje na poznatom mestu – u vili Mina, neposredno do ski staze Karaman greben nastavljajući kafansku tradiciju Srbije sa prepoznatljivim srpskim jelima pripremljenim na tradicionalan način i s ljubavlju…

“Dragi naši skijaši i drugi obožavaoci kafane, bliži se kraj tišine u našoj i vašoj dragoj kafani! Čekamo vas na staroj adresi, ispod mile vile Mine, od 5. decembra.
Radujemo se što ćete opet moći da uživate u našem nadaleko poznatom roštilju i nacionalnim jelima. A PALAČINKE? I palačinke! I znate šta još? Šnenokle, mirisnu pitu sa jabukama, čokoladni kolač… ma da ne nabrajamo sve! Dođite. Videćete. Okusićete. Uživaćete.
Nego… pića i muzike se nismo dotakli… Ali ko o tome priča unapred? O tome se samo prepričava sutradan. Mislim, oni koji se sećaju bar nečega…
Osunčana bašta tik pored staze i odmah ispod žičare… ne brinite, neće niko pasti na vas. Možda vam neko samo mahne, a vi ga pozovete na kafu i rakiju… pa ručak… A onda?  Onda se rastanete negde zorom.
Niste samo vi uzbuđeni! I mi smo, mnoooogo!
Čekamo vas, dragi naši Sokačići!” – rekoše od srca u restoranu Sokače.

SOKAČE Kopaonik
E: sokacekopaonik@gmail.com
Info i rezervacije: +381 63 821 36 31

Zakoračite u Sokače  –  OVDE

error: