Ski Škole

Ski škola – “MM ski-sport”

MM ski-škola

NAUČITE DA SKIJATE I VOZITE SNOWBOARD SA PROFESIONALNIM INSTRUKTORIMA

Ukoliko želite da načite da skijate ili vozite snowboard uradite to sa profesionalnim instruktorima u ski školi MM ski-sport. Kao svaka druga sportska aktivnost i skijanje i snowboard se najbolje uče kada se uče na pravi način od samog početka. Svi naši instruktori imaju potrebne licence za obuku skijanja ili snowboarda. Mnogi od njih imaju najveće skijaške kvalifikacije, a sa politikom kontinuiranog obrazovanja i obuke, mi vam garantujemo najviši nivo nastave uz prave tehnike od samog početka.

MM ski sport – STRUČNOST I KVALITET

Dragi prijatelji zimskog sporta!
Svi vi koji želite da naučite nove tehnike skijanja i borda MM ski – sport škola skijanja i snowboarda je pravi izbor. Iskoristite kvalitet i i skustvo naših instruktora i naučite tehnike skijanja i snowborda. Doživite nezaboravno iskustvo uz jedinstven način učenja kroz zabavu uz zagarantovanu bezbednost.

MM SKI-SPORT Vam želi dobrodošlicu na Kopaonik!

Marija Matić, direktor

SKIJAŠKI POLIGON ZA NAJMLAĐE

Posebnu pažnju posvećujemo deci kako bi postigla nabolje moguće rezultate u svojim grupama. Vaši mališani mogu bezbedno da nauče da skijaju u posebno ograđenom poligonu MM ski-sport škole, naravno pod budnim okom naših iskusnih instruktora. Skijaški poligon je isključivo namenjen polaznicima naše škole skijanja i snowboarda i specijalno opremljen pokretnom trakom i rekvizitima kako bi mališani na kreativan način i kroz igru prvo zavoleli ovaj zimski sport, a zatim i naučili tehniku skijanja i skijali samostalno na bezbedan način.

MM ski-sport

Program obuke skijanja za najmlađe podrazumeva celodnevni boravak dece, koji uključuje 2 sata skijanja pre podne i po podne, kao i ručak između nastave. Ovom programu se mogu priključiti čak i budući skijaši od 3 godine, a broj polaznika u grupama je maksimalno 6.

Radno vreme ski škole “MM ski-sport”

PONEDELJAK – NEDELJA 9:00 – 16:00

Za više detalja kontaktirajte MM Ski-sport:
Mobilni: +381 62 88 28 568
Mobilni: +381 69 28 86 282
E-mail: office@mmskisport.com
www.mmskisport.com

error: