Akcije i popusti Vesti

Snowboard blok sa šampionkom Evin Pešić tokom zimskog raspusta

Evin Eva Pešić nekadašnja šampionka Jugoslavije, reprezentativka Srbije, demonstrator i instruktor snouborda sada je na ski stazama Kopaonika kako bi širila znanje i strast ka ovom neverovatnom sportu. U želji da se snowboard popularizuje i deca zavole ovaj divan sport kao i zadovoljstvo koji snoubord pruža Evin pokreće svoj šampionski “Snowboard blok sa mama Evin” koji obuhvata 4 sata vožnje dnevno + pauza za ručak + obezbeđena oprema (cipele, snoubord).

“Ovog raspusta želela bih da okupim grupu dece u uzrastu od 9/13 godina sa kojom bi radila nastavu 4 sata dneno sa pauzom za ručak od 1 sata.
10:00/ 11:50 Blok snouborda
12:00/13:00 Pauza za Ručak
13:00/ 14:50 Blok snouborda
Moj plan je da u 7. dana deca koja borave sa roditeljima na Kopaoniku budu tokom skijanja sa mnom i nauče da samostalno voze snoubord. Kako bi i pouda bila adekvatna obezbedjujem opremu i u okviru nastave pauza za ručak.
Kako bi ponuda Blok Sa Evin bila realizovana neophodno je da se prijavi 4/5. dece.” – kaže Evin Pešić nekadašnja snowboard šampionka.

Za sve one koji bi želeli da svojoj deci obezbede kvalitetnu obuku snouborda tokom raspusta mogu kontaktirati Evin Pešić na tel: +381 63 466 660 ili putem FB stranice

error: