Vesti

Mihajlo Miljković odličan u veleslalomu na Little Fox Race u Mariborskom Pohorju

Mihajlo Miljković nastavlja sa odličnim rezultatima na međunarodnim skijaškim trkama U8 u disciplini veleslalom.
Mihajlo je na današnjem takmičenju „Little Fox“  u Mariborskom Pohorju osvojio 5. mesto u izuzetno jakoj konkurenciji.
Na takmičenju je učestvovalo oko 500 takmičara, iz 12 zemalja, koji su bili podeljeni u grupe U8 – U16 a Mihajlov plasman bi sigurno bio i bolji da prethodnih dana nije imao problema zbog virusa i temperature.
Posle ove trke Mihajlo će napraviti kraću pauzu jer je u prethodnom periodu učestvovao na 6 međunarodnih trka na kojima je  osvojio 3 zlatne, dve srebrne i jednu bronzanu medalju promovišući na najbolji način Srbiju i svoj klub „Beogradski ski klub“.

Little Fox – THE RACE OF FUTURE CHAMPIONS je izuzetno takmičenje za mlade skijaše jer se odvija na istoj stazi kao i 55. Zlata Lisica. Budući mali šampioni stoga mogu osetiti atmosferu, organizaciju i nagib prave FIS trke Svetskog kupa. Da bi mladi takmičari zaista imali osećaj velike trke organizator, Alpski smučarski klub Branik Maribor, svakog učesnika nagradi sa Little Fox medaljom  koja im ostaje kao suvenir za buduće dane. Cela staza Little Fox Race je pokrivena kamerama, koje od početka do kraja trke snimaju vožnju takmičara i kasnije je svaki takmičar u mogućnosti da vidi i podeli PERSONALIZOVAN VIDEO svog nastupa.
Naredno takmičenje Little Fox Race biće održano februara 2020 godine.

error: