Akcije i popusti Dešavanja Vesti

KOPAONIK kalendar ZIMA

Zimska sezona u sku centru Kopaonik počinje tradicionalnom manifestacijom Ski Opening, koja se održava tokom vikenda u prvoj polovini decembra meseca, a nastavlja se mnogobrojnim događajima i dešavanjima tokom zimske sezone koja zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje ski staza traje i do kraja aprila meseca.

DECEMBAR
Ski Opening  
– u prvoj polovini decembra
SKI OPENING
je tradicionalna manifestacija kojom se otvara ski sezona na Kopaoniku i koja svake godine privlači sve veći broj gostiju koje očekuju brojna dešavanja i iznenađenja: ski pass sa velikim popustom, Ski Opening žurke, ski & snowboard takmičenja, A près ski žurke, ski i snowboard škole, promocija ski opreme, modne revije, nagradne igre… U okviru Ski Opening manifestacije, svim ljubiteljima zimskih sportova i dobre zabave, kao i predstavnicima medija predstavljaju se noviteti u ski centru  koje su organizatori pripremili za zimsku sezonu.

Kopaonička škola Prirodnog Prava
Kopaonička škola Prirodnog Prava održava se svake godine na Kopaoniku, pod stalnim nazivom “Pravda i pravo”, a prvi put je održana 1987. godine.  Učesnici Kopaoničke škole Prirodnog Prava su eminentni pravni teoretičari i praktičari, univerzitetski profesori, članovi akademija nauka, naučnih instituta, predstavnici sudova, advokature i drugih pravosudnih organizacija, upravnih i drugih državnih organa, privrednih, bankarskih i osiguravajućih organizacija, ne samo iz Srbije, već iz regiona i sveta.

Doček Nove godine 31.12./01.01.
Doček Nove godine na Kopaoniku svima ostaje u dugom i prijatnom sećanju uz nezaboravan novogodišnji vatromet.

JANUAR
Paljenje badnjaka – 06. januar

Tradicionalno paljenje badnjaka obavlja se 06. januara uveče na trgu u Konacima.

Ski Week i nedelja popusta
Iskoristite popust od 10% u okviru skijaške nedelje od 14. do 20. januara. Popust će važiti od trodnevne do sedmodnevne ski karte.

FEBRUAR 2018.
Ski Week i nedelja popusta
Iskoristite popust od 10% u okviru skijaške nedelje od od 18. do 24. februara. Popust će važiti od trodnevne do sedmodnevne ski karte.

MART
Kopaonik Biznis forum
Kopaonik Biznis forum okuplja preko 1000 učesnika, uvaženih profesora, državnih zvaničnika, članova diplomatskog kora, poslovnih ljudi, domaćih i stranih investitora, predstavnika međunarodnih finansijskih organizacija.

Music Week Kopaonik
Music Week
na Kopaoniku je zamišljen kao novi koncept turizma koji će boravak u prirodi, zimske sportove, odmor i druženje uz dobru hranu i sve ono zbog čega posetioci inače dolaze na omiljenu planinu, spojiti sa ekskluzivnim provodom u luksuznom hotelskom ambijentu MK Mountain Resort za koji je broj mesta ograničen.

Kopaonik Ski Fest – Sport za sve  
Program Open Ski festivala obuhvata sve kategorije stanovništva od predškolske dece do veterana. Ski festival animira oko 400 takmičara, a program se sastoji od tri celine: takmičarski deo, edukativni i društveno-zabavni.

Prijateljska trka 3S – Slalom Skijališta Srbije
Tokom marta meseca Skijališta Srbije organizuju prijateljsku ski trku „3S – Slalom Skijališta Srbije“  u čast skijaške sezone na Kopaoniku koja se održava u sortskom duhu i veseloj atmosferi.

Winterfest – Ski&Wine fest 
Winterfest je trodnevna konferencija o vinu, gastronomiji i vinskom turizmu koja okuplja proizvođače vina, trgovce, studente, ugostitelje, hotelijere, turističke organizacije i agencije i medije iz celog regiona.
Skijanje, degustacije, edukacije, vinske staze, festival sa više od 100 premium vina iz regiona, škola vina i izlet do župskih vinarija, sve vas to čeka na Kopaoniku poslednjeg vikenda u martu!

Ako organizujete ili znate za neki događaj ili manifestaciju koja se održava na Kopaoniku ili okolini tokom zimske sezone a nije navedena u kalendaru  javite nam na mail: kopaonikonline@gmail.com

error: