Dešavanja Vesti

Danas na Kopaoniku uživanje na ski stazama ali i posle skijanja

Kopaonik je danas osvanuo obasjan suncem i sa odlično pripremljenimn ski stazama što garantuje odlično skijanje za šta su se pobrinula Skijališta Srbije, dok su se za kompletno uživanje tokom skijaškog dana, kao i posle, pobrinuli hoteli RTANj i KRALjEVI ČARDACI, ski bife MONS i nezaobilazi restoran SOKAČE.

Na platou ispred hotela RTANj od 12:00 časova  možete uživati u dnevnoj žurci uz MACAO bend, a uveče u lobiju hotela nastupa DJ. Tokom dana je i promocija Jamesona od 10:00-16:00 i 20:00 časova.

SKI bar MONS takođe organizuje dnevnu žurku ALL DAY SKI PARTY DJ od 10:00 do 16:00 časova – Pajino preslo, na vrhu staze Mašinac i Duboka 2.


Hotel KRALJEVI ČARDACI  se pobrinuo da uživate uz muziku posle skijanja u A la carte restoranu i Pivnici. U A la carte restoranu možete provesti veoma prijatne trenutke u ukusnoj hrani uz zvuke  Tamburica od 19:00 časova, dok u Pivnici od 21:00 čas možete uživati u nastupu benda The Acoustic vibes uz razne vrste piva i odgovarajući meni.
Naravno tu je i nezaobilazni restoran SOKAČE, na stazi Karaman greben, gde možete uživati u tradicionalnim srpskim jelima i poslasticama uz zvuke tamburaša koji vas uveseljavaju od 13:00 časova pa sve do ranih jutarnjih sati.
Na Kopaoniku zimi možete da uživate na ski stazama ali i posle skijanja. Proverite!

error: