Priče sa Kopaonika Vesti

Kopaonik idealna zimska destinacija za porodice i zaljubljene – poručuje porodica Jovkić iz Žagubice

Kao i svake zimske sezone Kopaonik je hit destinacija u regionu a i šire što potvrđuje i porodica Jovkić iz Žagubice koja je prvi put na “Srebrnoj planini”

“Nismo mogli izabrati bolju destinaciju za praznike nego što je Kopaonik. Prvi put smo ovde i oduševljeni smo. Tu smo porodično sa decom ali nađemo vremena i za nas dvoje dok su oni u ski vrtiću. Obišli smo veći deo ski centra ali verujemo da ima još dosta toga da otkijemo i doživimo – skijali se, sankali, šetali po snegu, posetili par restorana i kafea, spa centar… Juče je bio idealan dan – pun sunca i ne previše hladno. Danas je već magla i sneg ali to nam nimalo nije smetalo da uživamo u čarima Kopaonika, jer danas je i Dan zaljubljenih.
Ovde za svakoga ima neki sadržaj i sigurno će svima boravak na Kopaoniku ostati u predivnoj uspomeni kao i nama. Bićemo tu još neki dan i najverovatnije ćemo doći ponovo tokom ove zime. Planiramo već i da na leto dođemo na nekoliko dana jer smo čuli da je Kopaonik predivan i tokom letnje sezone.” – poručuje bračni par Jovkić.

U povratku sa Kopaonika posetiće Brzeće i Brus, kako su nam rekli, a mi se nadamo da će i ostali gosti poneti slične utiske i da će ubuduće često i rado boraviti u ovom prekrasnom kraju Srbije  – na Kopaoniku.

Tagovi
error: