Akcije i popusti Vesti

Kopaonik “Planina za sve” 25-27. avgusta

Četvrti promotivni period Skijališta Srbije na planinama počinje ovog vikenda kada posetioce Kopaonika i Tornika na Zlatiboru očekuje popust od 15 posto na cenu pojedinačnih i dnevnih karti na sve sadržaje.

Promo vikend Planina za sve u planinskim centrima počinje u petak, 25. avgusta i traje do nedelje 27. avgusta 2017. godine. Ovo je četvrti po redu tematski vikend u okviru kojeg Skijališta Srbije odobravaju popust od 15 posto na cenu pojedinačnih i dnevnih karti za sve sadržaje – panoramske vožnje žičarom, zip line, tjubing, bob na šinama, pešačke ture, trim staza, avantura park, mini golf, multifunkcionalni teren za košarku, tenis i fudbal, kao i mountain bike i mountin kart sa pratećim stazama.

Zabavni sadržaji na Kopaoniku za posetioce rade od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 9 do 16 časova.  Tornik je otvoren svakog dana od 11 do 17:30 časova.

Podaci Skijališta Srbije pokazuju da je ovo leto na Kopaoniku premašilo sva očekivanja, a odličnoj poseti doprineli su raznovrsni zanimljivi sadržaji koji su prilagođeni za porodice, ali i za one koji vole odmor da provode dinamično, uz adrenalin i sport.

Nakon ovog promo vikenda posetioce na Kopaoniku očekuju Dani vrganja  u periodu od 01. do 03. septembra koji će okupiti zaljubljenike u prirodu, planinarenje i gljive.

error: