Vesti

Krenuo rafting Ibrom u 2019.

Danas je i zvanično krenuo rafting Ibrom u 2019. godini – uz visok vodostaj i izuzetno složene uslove splavarenja koji su uslovili maksimalni adrenalin učesnika FAITH je uspešno realizovao prvu ovogodišnju rafting turu.

„Ovoga puta su bili jako specifični uslovi sa visokim vodostajem, brzom maticom i ogromnim talasima. Iz tog razloga trasu smo produžili i umesto u Cerju, rafting smo završili u Magliču, oko 25 km za dva i po sata. Ekipa je svo vreme bila na visini zadatka i hvala svima koji su pomogli da odradimo prvi rafting u 2019 godini“ – rekao je jedan od skipera.

Klub extremnih sportova FAITH u svojoj ponudi ima: Alpinizam i planinarske šetnje, Paraglajding, Rafting Ibrom i Drinom, Planinski biciklizam, Streličarstvo kao i jednodnevne i višednevne programe za Team Building koje realizuju licencirani instruktori, piloti i skiperi pokriveni osiguranjima.

Sve one koje zanima adrenalinski vid zabave i sporta u organizaciji kluba extremnih sportova FAITH kao i obilazak Kopaonika, Ibarske klisure i Doline kraljeva, mogu više informacija dobiti pozivom na tel: +381 60 14 777 96

error: