Vesti

Na Kopaoniku održan Red Bull Homerun 2020

foto:Mateja Jeremic Zuks

Najzabavnije takmičenje za skijaše i bordere Red Bull Homerun održano je 7. marta na Kopaoniku i ispostavilo se da je Pančićev vrh bio mali da primi sve zainteresovane za učešće.

foto:Mateja Jeremic Zuks

Maksimalni kapacitet učesnika popunjen je 30 minuta pre zatvaranja registracija i 150 učesnika se našlo na startnoj liniji, odakle se krenulo u trku od 100 metara do bordova i skija, a nakon brzinskog nameštanja, usledilo je spuštanje na stazi dužine 1.200 metara.

foto:Mateja Jeremic Zuks

Red Bull Homerun, Skijališta Srbije i Beosport su ove godine proglasili pobednike u nekoliko kategorija:

  • Veljko Petrović – Najbrži takmičar (skije i bord zajedno), osvojio Dynastar skije, ski kartu za 7 dana u sezoni 2020/2021 i 365 limenki Red Bulla
  • Ljiljana Marković – Najbrža takmičarka (skije i bord zajedno), osvojila Smith kacigu, NGN ski naočare, ski kartu za 7 dana u sezoni 2020/2021 i 365 limenki Red Bulla
  • Marko Nedić – Najbrži border, osvojio Nidecker čizme za snowboard, ski kartu za 7 dana u sezoni 2020/2021 i 180 limenki Red Bulla
  • Uroš Miladinović – Najbolji kostim (maskirao se u brod koji je sam napravio), osvojio NGN čarape, NGN bandanu i karton Red Bulla od 24 limenke.
foto:Mateja Jeremic Zuks

Filip Topalović je imao privilegiju da preuzme najduhovitiju nagradu kao najsporiji takmičar, pa je sa trke otišao uz NGN čarape i paket Red Bulla.

Dodatan šmek 2. izdanju Red Bull Homerun dao je Apres ski party, uz idealan celodnevni muzički izbor za koji je bio zadužen Bege Fank!
https://www.redbull.com

error: