Dešavanja Vesti

Na Kopaoniku startovao 11. Serbian Trophy

Serbian Trophy - Red Bull

Na Kopaoniku se od danas do 12. novembra 2017. godine održava 11. Serbian Trophy – takmičenje posada terenskih vozila u savladavanju prepreka teško prohodnih terena u organizaciji Off-road team SRBIJA 4×4.

Serbian Trophy - Džipovi

Na današnjem startu Serbian Trophy Kopaonik ispred hotela Rtanj učešće je uzelo 130 posada, od 149 prijavljenih, iz 10 zemalja – Slovačke, Češke, Mađarske, Crne Gore, Hrvatske, Austrije, Bugarske, Nemačke, Grčke, BiH i Srbije koje će se naredna tri dana takmičiti u Hard, Soft i Turist klasi.

Serbian Trophy - Promo Kamion

Posle održanog brifinga posade takmičarskih vozila su krenule u vožnju za  za startne pozicije, po startnom broju 4 vozila istovremeno, a ostvareno vreme se boduje i za ukupan plasman. Staza je dugačka oko 4,5 km.  Start Prve etape je zakazan za 14:30, po plasmanu na 2 minuta, staza je dugačka oko 20 kilometara.

Serbian Trophy - Hotel Rtanj

U petak i subotu 10. i 11. novembra voziće se dnevni radari, po plasmanu na 2 minuta. Staze prvog i drugog radara dugačke su po oko 60 kilometara.

Serbian Trophy - Vozači i gledaociZa nedelju 12. novembar planirano je proglašenje pobednika – podela priznanja i nagrada, kao ii dogovor za 12. Serbian Trophy.

foto: Serbian Trophy Kopaonik

error: