Dešavanja Vesti

“Olimpijska čarolija” 28. februara i 1. marta na Kopaoniku

Olimpijski komitet Srbije u saradnji sa MK resorts, Skijalištima Srbije, Skijaškim savezom Srbije i opštinom Raška organizuje “Olimpijsku čaroliju” na Kopaoniku od 28. februara do 1. marta. Nakon prošlogodišnjeg uspeha, i ove zime će biti organizovan niz različitih aktivnosti inspirisanih zimskim sportovima, olimpizmom i igrama na snegu.

Porodična ski trka i druženje sa Ninom Micić u okviru „Olimpijskog časa“

Prvog dana u četvrtak 28. februara sa početkom u 12:00 časova biće organizovana porodična ski trka. Za učešće u ovoj trci biće potrebno formirati ekipu koju čine dva člana porodice, stariji i mlađi: tata i ćerka, mama i sin, deda i unk, tetka i bratanac itd.

Trka će startovati u 12h na stazi “Krst”, a prijavu možete popuniti od 10:00 do 11:30 na ciljnoj ravnini.
Za najuspešnije su obezbeđene različite nagrade sponzora i partnera Olimpijskog komiteta Srbije, a pobednici će osvojiti produženi vikend u Hotelu Grand na Kopaoniku.

Istog dana će u intervalu od 18:00 do 20:00 časova u Hotelu Grand, u sali Kopaonik, biti organizovane zabavne i edukativne radionice na temu olimpizma.

Zimski olimpijski čas održaće se u petak 1. marta sa početkom u 12:00 časova, a učesnici će imati prilku da upoznaju našu najbolju snouborderku i olimpijku Ninu Micić.

Kroz niz različitih aktivnosti i radionica deca će učiti o olimpijskim vrednostima i istoriji Olimpijskih igara i oprobati se u različitim igrama na snegu. Zimski olimpijski čas će se odigrati na platou ispred hotela Grand.

error: