Akcije i popusti Specijalne Ponude Vesti

Ski karte za sezonu 2020/21 u pretprodaji od 15. novembra

Skijališta Srbije ove godine počinju pretprodaju ski karata putem web shopa od 15. novembra kada će svi zainteresovani moći da kupe karte sa popustom od 15 posto. Pretprodaja sa ovim popustom će trajati od 15. do 30. novembra, nakon čega kreće popust koji su Skijališta Srbije nekada davala u terminima kada se održava sajam Expo zim.
Nastavak “sajamskog” popusta od 10 posto kreće od 1. do 10. decembra. Posle ovog perioda skijaši će imati prilike da samo putem web shopa do kraja sezone kupuju karte sa popustom od 5 posto.
Skijališta Srbije su ovu odluku donela kako bi skijašima i borderima pružila mogućnost da na brz i jednostavan i povoljan način, beskontaktno, dođu do svoje ski karte i uživaju tokom cele zimske sezone na planini.
Ovi popusti će važiti samo i isključivo za online kupovinu ski karata, putem web shopa.
Cenovnik koji je usvojen još u oktobru 2018. godine će važiti i ove sezone. I pored velikih investicionih ulaganja u skijašku infrastrukturu, proširenja broja ski staza, novih sadržaja i izgradnje gondole Brzeće-Mali Karaman, kao najveće investicije za srpski turizam, Skijališta Srbije ove sezone neće menjati cenovnik.
Web shop će biti aktivan od 15. novembra, pa sve do kraja skijaške sezone.
error: