Dešavanja Kopaonik Vesti

Tour De Kop 2019 od 23. do 25. avgusta uz 4 strane Kopaonika

Vreme je za brdski izazov sezone 2019. i 4 veličanstvena penjanja na jedinstvenoj i posebnoj planini Kopaonik.  Svaka strana je priča za sebe , a Tour de Fun by Ivan Stević vam pruža šansu da to i otkrijete.

“Prvog dana penjemo najmanje poznatu ali najdužu stranu preko Krive Reke, a onda famoznu Rudnicu, nadaleko poznatu po Everestingu  koji je izveo Vladimir Savić 2017. godine. Istog dana je zajednička večera, lutrija tj. izvlačenje nagrada i nezaboravno druženje u Hotelu Putnik.
Drugi dan je za nijansu lakši sa penjanjem iz Brzeća, a potom Jošaničke Banje, većini poznatijim usponima. Bitno je da naglasim da ovaj vikend nije takmičarskog karaktera već puko druženje i uživanje.” – rekao je Ivan Stević, proslavljeni biciklistički as i reprezentativac Srbije koji je četiri puta učestvovao na Olimpijskim igrama.

Cena startnog paketa je 2.000,00 rsd i uključuje:
+ majicu Tour De Kop
+ okrepna zona kod Hotela Putnik
+ tehničku asisteniciju Planet Bike-a kod hotela Putnik
+ veče druženja u Hotelu Putnik sa večerom 24.08.
+ promotivni popust na smeštaj i usluge Hotel-a Putnik
+ dosta zabave i još poklona sponzora…

Prvog dana Tour de Kop, 24. avgusta, start je u 10:00 časova ispred  Hotela Putnik Kopaonik a narednog dana, 25. avgusta, start je u 09:00 časova takođe ispred Hotela Putnik Kopaonik.


Vremenski rok vožnje nije limitiran i još jednom napominjemo ovo nije trka već trening vožnja i vožnja uživanja pa neće biti zvaničnog merenja vremena.

U periodu Tour De Kop cena smeštaja u hotelu PUTNIK na Kopaoniku je već od 50 eur/dan u koju je uključena i Spa zona kao i rani check in (od 08h) i kasni check out (do 18h)… Smeštaj za decu do 12 godina je gratis zahvaljujući akciji koja je tokom cele nedelje od 19. do 25. avgusta a više pogledajte OVDE

Prijave za trku Tour De KOP slati putem linka OVDE ili na e mail contact@tourdefun.rs
Za sva pitanja možete pozvati: +381 69 77 00 25 ili +381 64 173 94 77

Vidimo se na Kopaoniku!
foto:Tour de Fun by Ivan Stević

error: