Dešavanja Vesti

Treći po redu Music Week festival zatvorile Ministarke i Aco Pejović

Najbolji provod i ovog vikenda bio je na Kopaoniku! Spektakularnim nastupom Ministarki i Ace Pejovića u velikoj dvorani hotela Grand zatvoren je treći po redu Music Week festival, koji je ove godine oborio sve rekorde u posećenosti. Pprepuno skijalište i spektakularni koncerti i ove godine obeležili su mart na Kopaoniku.

Atraktvnoj ženskoj grupi „Ministarke“ nije bila potrebna Edita da dignu publiku na noge i naprave odličnu atmosferu. Ženska senzacija svojim pesmama „Zauzeto“, „Tutto completo“, „Boing 747“, „Paradoks“ prodrmala je publiku i držala ih od prvog do poslednjeg takta. Iznenađenje večeri bio je novi član FM Play produkcije, Branimir Banjanin, talentovani pevač koji je osvojio ženska srca svojim glasom i stasom. Specijalno za posetioce Music Week festivala FM Play produkcija saopštila je da njegova nova pesma „Za sve pare“ izlazi za desetak dana u duetu sa Amar Giletom.

Kao kruna večeri bio je koncert Ace Pejovića koji je nešto posle ponoći izašao na scenu. On je nastup otvorio pesmom „Nisam pao“, nakon čega su se puna tri sata nizali hitovi. Pevač je sve vreme održavao raspoloženje publike na zavidnom nivou, koji su zajedno sa Acom horski pevali sve njegove hitove, kako nove, tako i one sa početka karijere. Osim svojih pesama Pejović je pevao i omiljene rok i pop hitove, što je izazvalo oduševljenje prisutnih posetilaca.

Music Week festival organizuje se u vrhunskoj produkciji u Sky Musica u saradnji sa MK Mountain Resortom, koji svake godine okupljaju najveće zvezde sa naših prostora.

error: