Vesti

Budući košarkaški šampioni u poseti pravim šampionima na Kopaoniku

Budući košarkaški šampioni, polaznici četvrte smene EKO Basket Campa u hotelu Junior u Brzeću, iskoristili su priliku da posete prave košarkaške šampione na Kopaoniku – reprezentativce Srbije.

Kao što je poznato košarkaška reprezentacija Srbije je na bazičnim pripremama na Kopaoniku, u objektima MK Mountain Resort Kopaonik. Prilikom posete i druženja polaznici EKO Basket Campa bili su oduševljeni što mogu uživo da provedu vreme sa svojim idolima i da razgovaraju sa njima.

 “Zahvalni smo reprezentativcima na izdvojenomi vremenu koje su proveli sa polaznicima EKO Basket Campa. Znam da su pripreme veoma zahtevne ali iskoristili smo nekoliko trenutaka za druženje uz malu pomoć Gorana Topića, skauta reprezentacije. Osećaj je bio fantastičan a polaznici kampa su oduševljeni. Ova poseta i druženje sa košarkašima reprezentacije Srbije je kruna našeg ovogodišnjeg EKO Basket kampa koji smo održali u hotelu Junior u četiri smene , od 30. juna do 28. jula. I naredne godine se vidimo u kampu a našim košarkašima želim puno uspeha i odlične partije na Svetskom prvenstvu.” – rekao je Zoran Topić, direktor EKO Basket Campa.

Više o EKO Basket Camp-u  OVDE

error: