Vesti

Gazdinstvo Petrović Igroš apsolutni pobednik na manifestaciji Dani borovnice 2019

Tokom manifestacije Dani borovnice koja se održava na Kopaoniku gosti su mogli da uživaju u ukusima ETNO ponude Kopaonika i podgorja a proizvođačima domaćih proizvoda od voća, naročito borovnice, pružena je mogućnost da se takmiče u u kategorijama: Alkoholna pića, Sokovi, Slatka i želei, Džemovi i pekmezi, Najuređeniji štand…


Posle ocenjivanja stručnog žirija apsolutni pobednik ovogodišnje manifestacije Dani borovnice 2019 je Poljoprivredno gazdinstvo Petrović iz sela Igroš u opštini Brus.

“Naši proizvodu su proizvedeni po tradicionalnoj recepturi, koja se prenosi sa kolena na koleno. Proizvodi se ubiraju u podkopaoničkim selima gde i sami živimo i stvaramo naše proizvode – domaći pekmez,  ajvar, sokove i slatka.
Sve što proizvedemo je od najkvalitetnije uzgajanog voća i povrća, bez pesticida, sa puno pažnje i ljubavi. Plodovi se pažljivo biraju i prerađuju tako da se sačuvaju hranljivi sastojci i bogat ukus. U teglicama se nalazi 100% voća i povrća, namenjenog za sve generacije koje žele da se hrane zdravo i kvalitetno. Probajte, ukus govori sam za sebe!” -rekla je Vesna Petrović, idejni tvorac budućeg brenda na tržištu Srbije a i šire.

Poljoprivredno gazdinstvo „Petrović“ Igroš – Proizvodi 100% od voća i povrća

error: