Vesti

Cimet i vanila osvežili leto u Kraljevim Čardacima

Kraljevi Čardaci na Kopaoniku svake godine se trude da osmisle nešto novo i obogate sadržaj kako bi gosti tokom boravka mogli da uživaju na visini. Tako je odnedavno u ponudi i Letnja scena na kojoj se održavaju koncerti i pozorišne predstave.

Jedna od predstava koja je donela pravo osveženje na planinu i na scenu Kraljevih Čardaka je kabare predstava “Cimet i vanila” koju su izvele glumice Vesna Stanković, Milica Janketić, Snežana Jeremić Nešković i pijanista Jovan Stamatović Karić.

“Kopaonik je planina koja ima svoju čaroliju. Ljudi joj se godinama vraćaju, naročito veliki poklonici zimskih sportova. Veoma me raduje da je Kopaonik počeo da živi i preko leta. Susreli smo brojne posetioce, ljubitelje šetnji po šumama i obroncima ove divne planine. Za svaku pohvalu je što se krenulo i sa kulturnom kampanjom, igraju se pozorišne predstave, najavljuju koncerti i druge umetničke aktivnosti. Predstava Cimet i vanila je izvedena u Kraljevim čardacima, u prepunoj sali. Publika se zajedno sa nama na sceni smejala, pevala, tapšala i radovala… Ponekad neka izvođenja predstave budu kao poklon i za publiku i za glumce. Ovo jedna od takvih. Radujemo se sledećem dolasku.” rekla je Vesna Stanković u ime glumačke ekipe Cimet i vanila.

Više o hotelu Kraljevi Čardaci SPA pogledajte OVDE

error: