Dešavanja Kopaonik Vesti

Kopaonik SUMMER 2019 – dešavanja za vikend 08/11. avgust

Ovog vikenda, od četvrtka 08. avgusta do nedelje 11. avgusta, na Kopaoniku je planirano više događaja i dešavanja a sve u okviru Kopaonik SUMMER 2019.

U četvrtak 08. avgusta, u krugu Konaka, koncert će održati Dejan Cukić & Spori ritam bend sa početkom u 19:00 časova dok će dan kasnije, u petak 09. avgusta, u 19:00 časova koncert održati Jelena Tomašević.

U subotu 10. avgusta na najmlađi gosti Kopaonika mogu u krugu Konaka da se oprobaju u Planinskim igrama Igra memorije, Pretvori se u omiljenog junaka, Slikanje u foto ramu, Facepainting i Igra bez granica… Naradnog dana, u nedelju 11. avgusta, mališani  mogu ponovo uživati u Planinskim igrama – Igri memorije, Pretvori se u omiljenog junaka, Slikanje u foto ramu, Facepainting i Druže ne ljuti se u krugu Konaka od 16:00 do 19:00 časova.

Ovog vikenda na programu Letnje scene Kraljevi Čardaci su  dve predstave  – u petak. 09. avgusta, na programu je “Put oko sveta” u 18:00 časova dok je u subotu 10. avgusta,   hit komedija „10 NAPREMA 1“ u 20:00 časova.

Tokom boravka na Kopaoniku možete prošetati pešačkim stazama

ili iskoristiti neke od sadržaja Skijališta Srbije u Dolini sportova.

Jedan od predloga je da posetite Avantura park hotela Rtanj a potom se zasladite tradicionalnim Rtanjskim krofnama.

Ako želite da se osvežite tu su otvoreni bazeni Kraljevi Čardaci SPA , Hotel Grand, Milmari resorts

a možete se i opustiti uz Wellness & Spa program koji je u ponudi ovih hotelskih kompleksa.

Kalendar dešavanja na Kopaoniku tokom leta OVDE

error: