Dešavanja Kampovi Kopaonik Letnji kamp Vesti

FIT kamp Kopaonik u julu 2021 – Nauči da se krećeš, hraniš i živećeš

FIT kamp Kopaonik – Nauči da se krećeš, hraniš i živećeš – planiran je da se održi u julu mesecu 2021. godine u organizaciji tima koji čine Rajko i Sanja Jakovljević, vodiči i članovi PSD Kopaonik iz Beograda.

FIT kamp Kopaonik biće realizovan u dve grupe, u periodu od 11. do 18. jula,  i obuhvatiće tri oblasti – pravilno, delotvorno i zdravo kretanje, pravilna, delotvorna i zdrava ishrana, kao i da svi polaznici kampa nauče kako da stečeno znanje i veštine tokom kampa primene i postanu deo svakodnevnog života…
Više o samoj ideji FIT kampa na Kopaoniku – Nauči da se krećeš, hraniš i živećeš:

Dragi ljubitelji prirode…

Dugo vremena mi je trebalo da osmislim formu za ovako izazovan naslov. Znam da svaka promena ima svoju cenu, samo je pitanje ko je spreman da plati cenu promene. Samo ti malobrojni su na putu promene.

A da li je potrebno menjati se?

Tu dobijamo jasan odgovor samo ako pogledamo u svoje rezultate. Mnogi govore samo o izgovorima, ali je rezultat taj koji je merodavan i koji nam kaže MENjAJ SE !  Puno imamo da kažemo na tu temu i u ovoj oblast planinara, izletnika, ljubitelja prirode.

Tema naše akcije se odnosi na tri bitna polja, koja ćemo pokušati da u praksi pokažemo, upotrebimo, naučimo i nastavimo trajno da primenjujemo. Kada ovladamo time, otvaramo put za stabilan rast u ma kojoj oblasti.  Zato što ne postoji stagnacija. Postaji samo rast i gubitak.

Tri oblasti koje ćemo obraditi i koje ćemo živeti na Kopaoniku u dve grupe su:

*da naučimo kako se pravilno, delotvorno i zdravo po nas kreće,

*da naučimo i primenimo kako se pravilno, delotvorno i zdravo po nas hrani,

*da naučimo kako da sve predhodno naučeno postane deo nas, a mi deo toga – to je rad na našem umu.

U predviđenom programu biće osmišljene najlepše pešačke ture, jer Kopaonik ima šta da pokaže. – rekao je Rajko Jakovljević.

Napomena 1:  Ova akcija nije za svakoga, nije za onoga ko se ne prilagođava grupi, nije spreman da se menja, ne želi da raste, misli da sve zna, ko ima ozbiljnijih zdravstvenih problema, nije spreman da plati cenu promene, zadovoljan je postignutim rezultatima…

Napomena 2:  Ova akcija je samo za one koji stalno rade na sebi, koji su spremni da rade na sebi, koji nisu sigurni da li su spremni i nisu zadovoljni svojim rezultatom, koji su spremni da plate cenu promene…

Smeštaj je u Domu Kopaonik skroman, ali uredan. Hrana doručak i kasni ručak su obezbeđeni. Organizator obezbeđuje još tri obroka po danu – uz nadoknadu, koji predstavljaju sastavni deo ove obuke. Prevoz je individualan ili organizovan.

Prva grupa je u periodu od 11-15.07, pet dana sa kotizacijom od 8.480,00 dinara

Druga grupa je u periodu od 15-18.07. četiri dana sa kotizacijom od 6.360,00 dinara.

Javiti se organizatoru što ranije, time ćete imati nešto bolji smeštaj, koji može biti od dvokrevetne do višekrevetne sobe.

Kontakt, detaljne informacije i prijava na tel: +381 60 387 0123 i mejl: rajkojakovljevic@yahoo.com

 

error: