Vesti

Grand Kopaonik dobitnik priznanja Hotelski brend godine 2020/21

Kopaonik 20.12.2021. – Hotel Grand Kopaonik dobitnik je priznanja Hotelski brend godine za 2020/21. Stručni žiri za dodelu najuglednijih priznanja u hotelskoj industriji Srbije, ovu nagradu hotelu Grand dodelio je pod brendom “Ambasadori dobre usluge” i to većinom glasova.

Nagrada je dodeljena na ekskluzivnoj Gala večeri hotelijera u beogradskom hotelu Crowne Plaza,  kojoj je prisutvovao veliki broj visokih zvanica i uglednih gostiju iz sveta diplomatije, privrede, obrazovanja i medija.

foto:Arsenije Radenović

“Izuzetno sam ponosna na ovu nagradu koja dolazi u pravom trenutku – u godini kada hotel Grand obeležava 40 godina svog postojanja i kada smo proslavili svečano otvaranje hotela nakon 7 meseci rekonstrukcije. Grand je bio i ostao ponos srpskog turizma i Kopaonika, a na nama je da sačuvamo tu tradiciju i udahnemo mu novi život kroz nove luksuzne sadžaje i unapređene usluge” rekla je Svetlana Kostić, direktorka marketinga i komunikacija u MK Resortu.

foto:Arsenije Radenović

Na 15. po redu dodeli nagrada, svojevrsnog „Oskara hotelijerstva“, okupili su se hotelijeri, zvaničnici, diplomate, poslovni prijatelji hotelijera i mediji, nakon dve godine pauze. Dodeljene su nagrade u 13 kategorija, onima koji su hrabro odgovarali na izazove, istrajali u odbrani kvaliteta i uspeli da ostvare vredne poslovne rezultate.

Hotel Grand Kopaonik uspešno posluje u sastavu kompanije MK Group, koja je ove godine uložila više od 27 miliona evra u novo izdanje hotela, uključujući sve javne prostore za goste, vrhunske restorane i barove, konferencijske sale, luksuzni spa & wellness centar, novi rezidencijalni blok i podzemnu garažu koja zadovoljava sve standarde i potrebe gostiju.

error: