Dešavanja Kopaonik Vesti

KOPAONIK BIZNIS FORUM 2020 od 01. do 04. marta

KOPAONIK BIZNIS FORUM 2020 održava se u hotelu Grand Kopaonik od 01 do 04. marta u organizaciji Srpsko udruženja ekonomista. Moto ovogodišnjeg sastanka je: INDUSTRIJA 4.0 I POVEZANA PITANJA Izazovi budućnosti.
Kopaonik poslovni forum je događaj visokog profila koji je posvećen poboljšanju performansi srpske privrede putem analitičkih doprinosa i dijaloga između glavnih relevantnih aktera. Dugo godina manifestacija je uživala u konceptualnom pokroviteljstvu predsednika Vlade Republike Srbije i privukla je sve veći broj učesnika iz celog regiona. Nedavno je Forum okupio u proseku više od hiljadu učesnika, uključujući šefove država, premijere i ministre, visoke predstavnike regulatornih tela, predstavnike međunarodnih finansijskih institucija, ugledne naučnike, diplomate, poslovne praktičare i medije.
Kao i obično, događaj se organizuje putem plenarnih sesija, panel diskusija, posebnih događaja i peer-to-peer sesija. Naš izuzetan spisak obuhvata više od stotinu predavača iz akademskih ustanova (uglavnom ekonomije, upravljanja poslovanjem i IKT-a), politike, finansija i poslovanja. Tematske studije IFI-a ponovo će biti predstavljene na Forumu, zajedno sa novim akademskim i političkim dokumentima vodećih istraživača i naučnika iz aktuelnih oblasti.
Forum i dalje pruža jedinstvenu priliku za učesnike da se sastanu i razgovaraju o relevantnim pitanjima.

Tagovi
error: