Vesti

Učite snowboard na Kopaoniku sa šampionima Evin Pešić Zajmi i Jurica Stanković

Ako želite da naučite da vozite snowboard ili usavršite tehniku vožnje na padinama Kopaonika to možete učiniti sa pravim šampionima u ovom sportu – Evin Pešić Zajmi i Juricom Stankovićem.
Evin Eva Pešić Zajmi višestruka šampionka i reprezentativka Jugoslavije kasnije Srbije. U par navrata je bila kadidat za Olimpijske igre u Naganu ali zbog tadašnje situacije u zemlji to nije bilo moguće.  U to vreme bila je i član demo tima.
Evin je ove zimske sezone instruktorka snowborda na ski stazama Kopaonika.
Ukoliko želite da  savladate prve korake na snoubordu kao i da naučite fantastičan dinamički karving možete je kontaktirati na +38163466660 ili na mail: evinpesic@gmail.com ili putem FB stranice

Jurica Stanković, najtrofejniji zimski sportista Srbije, 11 puta državni prvak… posle uspešne izgradnje i uređenja skijališta u Gruziji i drugim zemljama ponovo je aktivan na stazama Kopaonika kao instruktor snowborda i Telemark tehnike skijanja.
Za vaš prvi spust na snowboardu ili skijama kao i usavršavanje znanja ili učenja Telemark tehnike skijanja javite se na tel: +381642042042 ili mail:  jurasnow@yahoo.com

Dok učite tehnike snowboard vožnje od šampiona, Evin Pešić Zajmi i Jurice Stankovića,  imaćete priliku da čujete mnoge zanimljivosti vezane za Kopaonik i skijanje,  kako se grade i uređuju skijališta, kako nastaju Kerefeke proizvodi, ali i još puno drugih zanimljivih tema vezanih za sneg, snowboard i skijanje.

error: